Δείτε το φρεσκαρισμένο opening cinematic του Blade Runner: Enhanced Edition

Σκηνές που ξυπνούν την νοσταλγία
08 Σεπτεμβρίου 2020 13:57
Δείτε το φρεσκαρισμένο opening cinematic του Blade Runner: Enhanced Edition

Όπως έχει αποκαλυφθεί εδώ και καιρό, οι fans της κλασικής sci-fi ταινίας του Ridley Scott, αλλά και του παιχνιδιού που πρωτοεμφανίστηκε το 1997, Blade Runner, έχουν έναν πολύ καλό λόγο να πανηγυρίσουν καθώς η Nightdive Studios σε συνεργασία με την Alcon Entertainment ετοιμάζονται να επαναφέρουν τον τίτλο στο σήμερα και μάλιστα "ενισχυμένο" ως Blade Runner: Enhanced Edition. Αυτή τη φορά το στούντιο θέλοντας να ξυπνήσει εκ νέου το συναίσθημα της νοσταλγίας στους fans, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το Cinematic Update trailer, αποκαλύπτοντας τις διαφορές του τότε με το τώρα.

Ο οπτικός τομέας όπως φαίνεται στο βίντεο, έχει αναβαθμιστεί ώστε να τρέχει στα 60fps χρησιμοποιώντας machine learning αλγόριθμους. Το παιχνίδι θα φέρει επιπλέον αναβαθμισμένα μοντέλα χαρακτήρων και animations, upscaled cutscenes, widescreen υποστήριξη καθώς και αναβαθμισμένο χειρισμό για το πληκτρολόγιο και τα controllers, μαζί με πολλά ακόμα.

Το Blade Runner: Enhanced Edition θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 για PC, Switch και κονσόλες Xbox και PlayStation, χωρίς να αναφέρεται αν αυτές θα αφορούν τις τρέχουσες ή της κονσόλες νέας γενιάς. Περισσότερα ωστόσο, θα αποκαλυφθούν στο μέλλον.