Το Microsoft Flight Simulator είναι η πιο επιτυχημένη κυκλοφορία του Xbox Game Pass για το PC  

Σάρωσε ο νέος τίτλος των Xbox Game Studios

Το Microsoft Flight Simulator είναι η πιο επιτυχημένη κυκλοφορία του Xbox Game Pass για το PC

Το ιστορικό Microsoft Flight Simulator franchise, το οποίο μετρά επισήμως 38 χρόνια, φαίνεται πως συνεχίζει να τραβά τα βλέμματα των gamers πάνω του ακόμη και σήμερα. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η εταιρία, το ολοκαίνουργιο Microsoft Flight Simulator κατάφερε το πιο επιτυχημένο ντεμπούτο της σειράς μέχρι σήμερα. Μέσα στις δύο εβδομάδες που βρίσκεται στην αγορά, περισσότεροι από ένα εκατομμύριο μοναδικοί παίκτες ανέλαβαν τον ρόλο του πιλότου. Αυτό συγχρόνως σημαίνει πως έχουμε να κάνουμε και με την πιο επιτυχημένη κυκλοφορία του Xbox Game Pass των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της μεγάλης επιτυχίας του παιχνιδιού, η Microsoft μοιράστηκε και μερικά ακόμη στατιστικά για τα κατορθώματα των παικτών σε αυτές τις δύο εβδομάδες. Αναλυτικότερα, οι πάνω από ένα εκατομμύριο παίκτες έχουν κάνει μέχρι σήμερα περισσότερες από 26 εκατομμύρια πτήσεις, έχοντας διανύσει συνδυαστικά περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο μίλια. Σε αυτό το διάστημα, ένας παίκτης κατάφερε να ολοκληρώσει μια πτήση που του πήρε πάνω από 10 ώρες, διανύοντας συνολικά περίπου 7500 χιλιόμετρα.

Τέλος, αποκαλύφθηκαν και τα τρία πιο δημοφιλή αεροσκάφη στο παιχνίδι. Το πιο δημοφιλές είναι το Daher TBM 930, τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει το Cessna Citation CJ4 και τρίτο είναι το Airbus A320 Neo. Το παιχνίδι μετρά επίσης και πάνω από έξι εκατομμύρια ώρες προβολών στο Twitch.

Το Microsoft Flight Simulator είναι διαθέσιμο για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam και Xbox Game Pass, ενώ η έκδοση των Xbox κονσολών βρίσκεται υπό ανάπτυξη.