Ακούστε δωρεάν ένα από τα μουσικά θέματα του The Medium από τον Akira Yamaoka

Και ο τίτλος αυτού «The Maw»
02 Σεπτεμβρίου 2020 19:00
Ακούστε δωρεάν ένα από τα μουσικά θέματα του The Medium από τον Akira Yamaoka

Οι λάτρες των παιχνιδιών τρόμου σίγουρα έχουν αρκετούς λόγους να περιμένουν το νέο πόνημα της Bloober Team, ονόματι The Medium. Το στούντιο που στο παρελθόν μας χάρισε τη σειρά Layers of Fears, το The Observer και το Blair Witch, επιστρέφει με ένα παιχνίδι που έχει εντυπωσιάσει για την ατμόσφαιρά του και τον διπλό κόσμο που εξελίσσεται, προσφέροντας προοπτικές που στα παρελθόν η τεχνολογία δεν μπορούσε να υποστηρίξει.

Οι παλαιότεροι, ωστόσο, gamers που λατρεύουν τα horror παιχνίδια, έχουν ίσως ένα λόγο παραπάνω να ανυπομονούν για την κυκλοφορία του The Medium κι αυτός φυσικά δεν είναι άλλος από την μουσική την οποία έχει επιμεληθεί ο συνθέτης των Silent Hill, Akira Yamaoka. Το στούντιο, λοιπόν, μέσω του Steam μας επιτρέπει να πάρουμε μια γεύση από το πρώτο κομμάτι του γνωστού συνθέτη που ονομάζεται «The Maw».

Το «The Maw», όπως αναφέρει η περιγραφή, είναι μια έξυπνη αλλά εχθρική οντότητα. Εντοπίζεται στον πνευματικό κόσμο του παιχνιδιού και ενσαρκώνει πολύπλοκα και συχνά αντιφατικά συναισθήματα που γεννήθηκαν από μια ανείπωτη τραγωδία.


Όσοι επιθυμείτε να ακούσετε το κομμάτι μπορείτε να πατήσετε εδώ.


Σύντομα, όπως αναφέρεται, θα ακολουθήσουν επιπλέον κομμάτια. Το The Medium αναμένεται να κυκλοφορήσει την ερχόμενη εορταστική περίοδο για Xbox Series X και PC.