Το νέο behind the scenes βίντεο για το The Medium κρύβει μια αποκάλυψη για το cast

Η Bloober Team μιλά για το όραμά της
01 Σεπτεμβρίου 2020 09:33
Το νέο behind the scenes βίντεο για το The Medium κρύβει μια αποκάλυψη για το cast

Καθώς πλησιάζουμε στο Νοέμβριο και την κυκλοφορία των κονσολών νέας γενιάς, η Bloober Team αποφάσισε να ξεκινήσει μια νέα σειρά από Behind The Scenes βίντεο, στα οποία θα μιλά για το The Medium. Πρόκειται για έναν launch τίτλο του Xbox Series X, ο οποίος είχε αποκαλυφθεί για πρώτη φορά στο Inside Xbox σόου του Μαΐου, με την ομάδα να τονίζει ότι είναι ένα project που ήθελε εδώ και πολλά χρόνια να δημιουργήσει.

Στο εν λόγω βίντεο, διάφορα μέλη του πολωνικού στούντιο, όπως ο Lead Game Designer Wojciech Piejko, μιλούν για το όραμά τους. Μάλιστα, ο Piejko τονίζει ότι η Bloober δεν έχει ως στόχο απλά να τρομάζει τους παίκτες, αλλά θέλει με τους τίτλους της να φέρνει στο προσκήνιο διάφορα ενδιαφέροντα θέματα. Στην περίπτωση του The Medium το ‘θέμα’ αυτό είναι οι διαφορετικές προοπτικές. Έτσι, λοιπόν, το game design, το level design, η μουσική και όλες οι πτυχές του συνδέονται με αυτό το θέμα. Η ίδια η πρωταγωνίστρια ζει ταυτόχρονα σε δύο κόσμους, κάτι που αντικατοπτρίζεται και από το ‘Dual Reality Gameplay’ που δύο κόσμοι γίνονται ταυτόχρονα render.

Μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί για περισσότερες πληροφορίες. Αξίζει να σημειωθεί πως στο τέλος του αποκαλύπτεται και μια σημαντική προσθήκη στο cast των voice actors. Συγκεκριμένα, ο πασίγνωστος ηθοποιός της gaming βιομηχανίας, Troy Baker, θα δανείσει τη φωνή του στο ‘Maw’. Πρόκειται για έναν πνεύμα που θα αποτελεί ανταγωνιστή μας στον τίτλο.

Το The Medium αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος αποκλειστικά στο Xbox Series X όσον αφορά τις κονσόλες, αλλά και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.