Η EA μόλις έσπασε ρεκόρ και έχει το χειρότερα βαθμολογημένο παιχνίδι στο Metacritic

Χάρη στο MADDEN NFL 21
31 Αυγούστου 2020 09:46
Η EA μόλις έσπασε ρεκόρ και έχει το χειρότερα βαθμολογημένο παιχνίδι στο Metacritic

Η Blizzard μόλις αποχωρίστηκε το αρνητικό ρεκόρ του χειρότερα βαθμολογημένου παιχνιδιού όλων των εποχών από την κοινότητα του Metacritic, αφού το Warcraft III: Reforged έδωσε τη θέση του στη νέα αθλητική κυκλοφορία της EA. Ο λόγος γίνεται για το MADDEN NFL 21, το φετινό κεφάλαιο της ετήσιας σειράς που βασίζεται στο άθλημα του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικότερα, ο τίτλος έχει αυτή τη στιγμή μόλις 0.4 User Score, όσον αφορά την έκδοση του PS4, έχοντας βαθμολογηθεί από 1574 παίκτες. Αντίστοιχα, η έκδοση του Xbox One βρίσκεται στο 0.6 με περίπου 400 ψήφους και η έκδοση του PC στο 1.2. Παράλληλα, ούτε η βαθμολογία του τίτλου στο Steam είναι η καλύτερη δυνατή, αφού το παιχνίδι έχει αποσπάσει ‘Mixed’ reviews με πολλά αρνητικά σχόλια.

Μάλιστα, η κοινότητα είναι τόσο εξαγριωμένη με την Electronic Arts που έχει ξεκινήσει το #NFLDropEA, θέλοντας η διοργανώτρια του πρωταθλήματος να δώσει την άδεια σε κάποια άλλη εταιρία. Μάλιστα, το συγκεκριμένο hashtag έγινε trending παγκοσμίως στο Twitter πριν μερικές ώρες.

Ποιος είναι όμως ο λόγος για όλα αυτά τα παράπονα; Οι παίκτες αναφέρουν πως ο τίτλος έχει υπερβολικά πολλά bugs και glitches, τα οποία υφίστανται και στις προηγούμενες εκδόσεις των τελευταίων χρόνων με την κατάσταση να χειροτερεύει αντί για να βελτιώνεται. Πολλοί ισχυρίζονται πως ακόμη και το λατρεμένο Yard mode πλέον έχει εξαιρετικά πολλά προβλήματα. Τέλος, αυστηρή κριτική έχει δεχθεί και το Madden Ultimate Tournament mode, το οποίο όπως και στο FIFA πρακτικά βάζει τους παίκτες στο ΄τζόγο’ να ξοδέψουν πραγματικά χρήματα για να αποκτήσουν μερικούς από τους αγαπημένους τους παίκτες.