Το Marvel’s Avengers θα περιέχει επί πληρωμή battle pass για κάθε post-launch χαρακτήρα

Η Crystal Dynamics εξηγεί πως θα λειτουργούν
30 Αυγούστου 2020 18:34
Το Marvel’s Avengers θα περιέχει επί πληρωμή battle pass για κάθε post-launch χαρακτήρα

Η Crystal Dynamics, μέσω μιας νέας ανάρτησης στο επίσημο site του παιχνιδιού, μιλά για τα Gear και Cosmetics του Marvel’s Avengers και πως αυτά θα λειτουργήσουν.

Το παιχνίδι, λοιπόν, σύμφωνα με την ομάδα, θα περιέχει battle pass σύστημα και mictotransactions, όμως αυτά θα έχουν μόνο κοσμητικό χαρακτήρα. Όπως εξηγεί το στούντιο, οι αγορές με πραγματικά χρήματα υπάρχουν διότι τα updates που θα έρθουν στο μέλλον, όπως οι νέοι χαρακτήρες, το DLC story περιεχόμενο και οι περιοχές θα είναι όλα δωρεάν.

Με το in-game νόμισμα του παιχνιδιού οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν outfits, emotes, nameplates και εκπληκτικό εξοπλισμό, όπως επίσης και να επιλέξουν το εξωτερικό τους στυλ με επιπλέον cosmetics που θα αγοράσουν αν επιθυμούν, μέσω Credits με αληθινά χρήματα. Μερικά από αυτά τα αντικείμενα, θα απαιτούν credits που θα μπορούν να αγοραστούν με πραγματικά χρήματα από το marketplace, όπως επίσης και οι Hero Challenge Cards.

Το marketplace, όπως συνεχίζει η ανακοίνωση, δε θα συσχετίζεται με το αφηγηματικό μέρος του παιχνιδιού και θα είναι προσβάσιμο μόνο μέσω του κυρίως μενού ή του μενού με τα cosmetics. Εκεί οι παίκτες θα μπορούν να αγοράσουν επί πληρωμής outfits, emotes, takedowns και nameplates, τα οποία χωρίζονται σε Uncommon, Rare, Epic και Legendary και θα αλλάζουν κάθε εβδομάδα.

Όσον αφορά τις Hero Challenge Cards, αυτές θα σας επιτρέπουν να κερδίσετε Resources, Units, Credits και Cosmetics, κατά την ολοκλήρωση διάφορων ημερήσιων και εβδομαδιαίων challenges. Σαφώς βέβαια θα υπάρχουν και αρκετά cosmetics που θα ξεκλειδώνουν δωρεάν με την πρόοδο ή όταν φέρετε εις πέρας αποστολές. Για τους αρχικούς launch χαρακτήρες οι premium Hero Challenge Cards είναι ήδη ξεκλειδωμένες, ωστόσο για κάθε μελλοντικό post-launch χαρακτήρα θα πρέπει να αγοράσετε την Hero Challenge Card με 1,000 Credits.

Τέλος, ένας επιπλέον τρόπος για να αγοράσουν οι παίκτες comsetics είναι μέσω των vendors, οι οποίοι θα βρίσκονται διάσπαρτοι στους χάρτες και πουλούν διάφορα καλούδια που μπορούν να αγοραστούν είτε με resources είτε με units, τα οποία εντοπίζονται μέσα σε strongboxes, είτε κερδίζονται ως επιβράβευση, απλά αυξάνοντας το Faction Level. Για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις νέες αυτές προσθήκες μπορείτε να ανατρέξετε εδώ.

Το Marvel's Avengers αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Σεπτεμβρίου για τα PS4, Xbox One, PC και Stadia. Παράλληλα, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και στα Xbox Series X και PlayStation 5, όταν οι κονσόλες έρθουν στην αγορά.