Δείτε 25 λεπτά gameplay από το Shared Story mode του The Dark Pictures Anthology: Little Hope

Ζήστε τον τρόμο με παρέα
29 Αυγούστου 2020 12:38
Δείτε 25 λεπτά gameplay από το Shared Story mode του The Dark Pictures Anthology: Little Hope

Πλησιάζοντας όλο και περισσότερο την ημερομηνία κυκλοφορίας του The Dark Pictures Anthology: Little Hope, (του δεύτερου αυτοτελούς επεισοδίου μετά το Man of Medan), η Supermassive Games και η Bandai Namco έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητα ένα νέο 25 λεπτών gameplay βίντεο. Αυτό εστιάσει στο Shared Story mode, προσφέροντας μια πρώτη ματιά του πως είναι να βιώνετε τον τρόμο με παρέα.

Αναλυτικότερα, το The Dark Pictures Anthology είναι μια σειρά αυτοτελών επεισοδίων τρόμου με διαφορετική ιστορία και πρωταγωνιστές κάθε φορά, η οποία προέρχεται από τους δημιουργούς του Until Dawn. Στο επεισόδιο Little Hope το στούντιο καλεί τους παίκτες να εγκαταλείψουν κάθε ελπίδα, καθώς κάτι πολύ κακό κινείται στη μυστήρια ομίχλη που καλύπτει την πόλη. Η ιστορία αφορά τέσσερα κολεγιόπαιδα μαζί με τον καθηγητή τους, όπου εγκλωβίζονται σε μια πόλη, όταν ξαφνικά παράξενα γεγονότα αρχίζουν να λαμβάνουν μέρος, καθώς μια μη-φυσιολογική και πυκνή ομίχλη αρχίζει να καλύπτει τα πάντα, αποκαλύπτοντας φρικιαστικά οράματα. Για να καταφέρουν να βρουν διαφυγή από την καταραμένη πόλη, θα πρέπει να κατανοήσουν τη σημασία αυτών των γεγονότων, να βρουν ποια είναι η ρίζα του κακού, αλλά και τι τους συνδέει όλους με αυτόν τον εφιάλτη.

Το The Dark Pictures Anthology: Little Hope αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου για PS4, Xbox One και μέσω Steam για PC. Δείτε το εν λόγω βίντεο στον player που ακολουθεί.