Νέα ματιά στο customization του Godfall του PS5 μέσα από δέκα λεπτά gameplay

Απευθείας από τη gamescom 2020
28 Αυγούστου 2020 16:51
Νέα ματιά στο customization του Godfall του PS5 μέσα από δέκα λεπτά gameplay

Στο πλαίσιο του Opening Night Live της gamescom 2020 είδαμε ένα σύντομο teaser λίγων δευτερολέπτων από το νέο gameplay βίντεο του Godfall. Τώρα, σε συνεργασία με το IGN, η ομάδα ανάπτυξης Counterplay Games αποκάλυψε το ολοκληρωμένο δεκάλεπτο gameplay βίντεο από τον looter-slasher τίτλο, το οποίο συνοδεύει και μια συνέντευξη με τον director του παιχνιδιού, Keith Lee.

Πιο αναλυτικά, λοιπόν, το εν λόγω βίντεο εστιάζει στο customization των χαρακτήρων, μέσα από το σύστημα των Valorplate. Τα Valorplates του Godfall αντλούν έμπνευση από τις μεσαιωνικές πανοπλίες και στην ουσία είναι τα character classes. Οι παίκτες αρχικά ξεκινούν με το Silvermane, το οποίο είναι το βασικό Valorplate και έπειτα θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν άλλα δώδεκα συνολικά, μεταξύ των οποίων και τα Mesa, Typhon, και Vertigo. Μπορείτε να δείτε το βίντεο στον player που ακολουθεί για περισσότερες πληροφορίες.

Το Godfall αναμένεται να κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2020 για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και για το PlayStation 5 ως χρονική αποκλειστικότητα.