Το πρώτο εκρηκτικό trailer του Call of Duty: Black Ops Cold War είναι εδώ!

Και αποκαλύφθηκε μέσα από το Warzone
26 Αυγούστου 2020 21:00
Το πρώτο εκρηκτικό trailer του Call of Duty: Black Ops Cold War είναι εδώ!

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Activision αποκάλυψε πλήρως το Call of Duty: Black Ops Cold War μέσα από το εξαιρετικά δημοφιλές battle royale της, το Warzone. Συγκεκριμένα, ανοίγοντας το παιχνίδι, οι παίκτες αντίκρισαν το Know Your History event. Στο πλαίσιό του έπρεπε να ολοκληρώσουν κάποια ιδιαίτερα objectives, μέχρι να βρουν τον Frank Woods από τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς Black Ops. Στη συνέχεια, μόλις η αντίστροφη μέτρηση του αγώνα ολοκληρωνόταν, εντός του παιχνιδιού έπαιζε τo trailer του ολοκαίνουργιου Black Ops. Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί πως τo event συγκέντρωσε σχεδόν ένα εκατομμύριο ταυτόχρονους θεατές στο Twitch, με πολλούς ακόμα χιλιάδες θεατές στις διάφορες άλλες πλατφόρμες.

Το Call of Duty: Black Ops Cold War, λοιπόν, θα καταφθάσει στις 13 Νοεμβρίου στα PS4, Xbox One και PC, με εκδόσεις και για τα Xbox Series X και PS5 όταν οι κονσόλες έρθουν στην αγορά. Πρόκειται για ένα απευθείας sequel στον αρχικό Black Ops τίτλο που τα ξεκίνησε όλα. Έτσι, οι παίκτες θα βιώσουν την κορύφωση του Ψυχρού Πολέμου στις αρχές της δεκαετίας του 80. Το single-player campaign θα τους τοποθετεί στο επίκεντρο μια παγκόσμιας θεωρίας συνωμοσίας, με λατρεμένους χαρακτήρες όπως οι Woods, Mason και Hudson να επιστρέφουν, βρίσκοντας στο πλευρό τους και ένα νέο καστ χαρακτήρων.

Τέλος, ανακοινώθηκε πως το multiplayer τμήμα του παιχνιδιού θα αποκαλυφθεί στις 9 Σεπτεμβρίου. Οι ομάδες ανάπτυξης υπόσχονται να προσφέρουν την επόμενη γενιά των multiplayer και zombies εμπειριών που έχουν συνηθίσει να περιμένουν οι παίκτες από τη σειρά Black Ops.

Ακολουθεί το εν λόγω trailer, το οποίο συνόδευσαν οι ήχοι του πασίγνωστου τραγουδιού Blue Monday.