Το Flight Simulator αναμένεται να φέρει τεράστιες πωλήσεις σε PC hardware

«Το hardware που θα το τρέξει σε max settings δεν υπάρχει ακόμα»
24 Αυγούστου 2020 15:07
Το Flight Simulator αναμένεται να φέρει τεράστιες πωλήσεις σε PC hardware

Το Flight Simulator της Microsoft ήταν ανέκαθεν ένας εξομοιωτής πτήσης που λίγα PCs μπορούσαν να σηκώσουν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές της εκάστοτε εποχής. Φυσικά το Flight Simulator 2020 δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Η εταιρία ανάλυσης Jon Peddie Research η οποία ειδικεύεται σε στατιστικές που έχουν να κάνουν με πωλήσεις hardware στη βιομηχανία των παιχνιδιών, εικάζει πως ο εξομοιωτής αναμένεται να πουλήσει πάνω από $2.6 δις νέου hardware στο κοινό και τους καταναλωτές του PC gaming.  

Πιο αναλυτικά, ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει PC builds, αναβαθμίσεις επεξεργαστή, οθόνης, flight sticks και γκάζι πτήσης, μονάδες ελέγχου συστήματος πτήσης, πεντάλ πηδαλίου, εξαρτήματα pit προσομοίωσης όπως καθίσματα και πλαίσια, καθώς επίσης και πωλήσεις VR.

Η εταιρία μάλιστα χωρίζει τους παίκτες σε τρεις κατηγορίες entry-level, mid-range και high-end, κατά τους οποίους αναμενόμενα οι τελευταίοι θα ξοδέψουν τα περισσότερα προκειμένου να απολαύσουν την πλήρη εμπειρία, καθώς το hardware για να μπορέσει να τρέξει κάποιος νέο Flight Simulator στις μέγιστες ρυθμίσεις και με άνεση "απλά δεν υπάρχει ακόμα", όπως καταλήγει η έρευνα. Αυτό δημιουργεί μια κατάσταση συνεχούς ζήτησης hardware κατά τη διάρκεια ζωής του τίτλου αφού οι fans, όπως λέει η εταιρία, θα κυνηγούν συνεχώς την καλύτερη εμπειρία.

Ο τίτλος κυκλοφορεί από τις 18 Αυγούστου (για το PC) και μπορείτε να τον προμηθευτείτε μέσα από το Steam, το Microsoft Store των Windows ή αν είστε συνδρομητές στο Xbox Games Pass για PC, θα έχετε τη δυνατότητα να το παίξετε χωρίς επιπλέον χρέωση.