Διέρρευσε ότι το Black Ops: Cold War θα έχει beta και την επιστροφή του Frank Woods

Νέες πληροφορίες για τον τίτλο λίγα 24ωρα πριν την αποκάλυψή του
24 Αυγούστου 2020 14:28
Διέρρευσε ότι το Black Ops: Cold War θα έχει beta και την επιστροφή του Frank Woods

Το επερχόμενο Call of Duty: Black Ops Cold War πρόκειται να αποκαλυφθεί πλήρως σε λίγα εικοσιτετράωρα και τώρα, ήρθαν νέες πληροφορίες-διαρροές από το παιχνίδι, που αφορούν την beta και την πιθανή επιστροφή του Frank Woods. Εκτός από τα παραπάνω, μάθαμε και τον αριθμό διαφορετικών pre-order αντικειμένων.

Οι πληροφορίες έρχονται απευθείας από το COD Tracker και αναφέρουν ότι η beta, θα προηγηθεί της κυκλοφορίας του παιχνιδιού, μιας και υπήρχε αμφιβολία για το αν θα υπάρξει τελικά. Αρχικά όπως συνηθίζεται θα ξεκινήσει ως early access σε όσους έχουν προβεί σε προ-παραγγελία ενώ αργότερα θα είναι διαθέσιμη σε όλους για περίπου μια εβδομάδα.

Οι διαρροή επίσης αποκαλύπτει την επιστροφή του Battle Pass, το οποίο θα φέρει παρόμοια έκδοση με την εκείνη του Modern Warfare. Επιπλέον, ένα από τα pre-order bonuses φαίνεται να είναι ο Sergeant Frank Woods, ο οποίος θα είναι playable στο Warzone, κάτι που οι fans είχαν ήδη υποψιαστεί εξαιτίας των φωνητικών μηνυμάτων που ένας dataminer έχει αποκαλύψει εδώ και μερικές εβδομάδες, εικάζοντας πως θα εμφανιστεί στην 5η σεζόν.

Τέλος η διαρροή κάνει λόγο και για δυο DLC πακέτα με ονομασίες «Confrontation Weapons Pack» και «Land, Sea and Air Pack», τα οποία φαίνεται να είναι μέρος του ίδιου pre-order πακέτου ή πιθανότατα μέρος μιας πιο ακριβής Deluxe έκδοσης.

Μέχρι να αποκαλυφθεί βέβαια κάτι επίσημα, λάβετε όλες τις παραπάνω πληροφορίες με κάθε επιφύλαξη. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το νέο Call of Duty παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.