Το Baldur’s Gate 3 έρχεται σε early access μέσα στον Σεπτέμβριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέες πληροφορίες για τον τίτλο της Larian Studios
18 Αυγούστου 2020 22:12
Το Baldur’s Gate 3 έρχεται σε early access μέσα στον Σεπτέμβριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα από το ειδικό πάνελ του “Hell Livestream”, η Larian Studios, που είναι υπεύθυνη για το Baldur’s Gate 3, έδωσε στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες για το επερχόμενο παιχνίδι. Μια αποκάλυψη που περίμεναν μανιωδώς οι fans είναι για το πότε θα κυκλοφορήσει ο τίτλος. Έτσι, το στούντιο ανάπτυξης γνωστοποίησε ότι οι PC gamers θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν το πρώτο κομμάτι από το 3ο κεφάλαιο του διάσημου franchise, στις 30 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, δε θα είναι ολόκληρη η εμπειρία, καθώς θα βγει σε early access μορφή που θα κρατήσει τουλάχιστον έναν χρόνο, με το πρώτο μέρος (act) να έχει διάρκεια περίπου 25 ώρες και να κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα. Πέρα από την εν λόγω ανακοίνωση, στο φως της δημοσιότητας ήρθε και το νέο CGI trailer, δείχνοντάς μας το Avernus το πρώτο layer από το Nine Hells, την αρχική δηλαδή περιοχή που θα συναντήσετε στο παιχνίδι.

Με το που μπείτε στον σκοτεινό κόσμο του Baldur’s Gate 3 η αποστολή σας θα είναι να αποδράσετε από ένα πλοίο, στο οποίο κρατείστε αιχμάλωτοι. Δυστυχώς, περισσότερες πληροφορίες για το πρώτο act δε δόθηκαν στη δημοσιότητα. Ο creative director, Swen Vincke, μέσα από δήλωσή του γνωστοποίησε ότι πρόκειται για έναν μεγάλο τίτλο με περισσότερο περιεχόμενο όσον αφορά τους χαρακτήρες, τα spells και τους διαλόγους, σε σχέση με το Divinity: Original Sin II. Συγκεκριμένα, μίλησε για περισσότερους από 596 χαρακτήρες, 146 μαγείες, 45,980 διαλόγους και 80 combat scenarios.

Κλασσικοί χαρακτήρες θα κάνουν την εμφάνισή τους από το launch και δεν είναι άλλοι από τους Astarion (Elf/Vampire Rogue), Gale (Human Wizard), Lae’zel (Githyanki Warrior), Shadowheart (Half-Elf Cleric), Wyll (Human Warlock). Τέλος, θα μπορείτε να δημιουργήσετε και τον δικό σας χαρακτήρα όπως εσείς επιθυμείτε μέσα από το νέο customization menu.

Το πρώτο μέρος – early access του Baldur’s Gate 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC και Google Stadia στις 30 Σεπτεμβρίου. Παρακάτω θα δείτε και το σχετικό βίντεο που δημοσιεύτηκε μέσα από το "Hell Livestream".