Νέο teaser βίντεο για το Batman Arkham παιχνίδι που θα αποκαλυφθεί σύντομα

Επιβεβαιώνοντας πρακτικά τους βασικούς ανταγωνιστές
18 Αυγούστου 2020 11:46
Νέο teaser βίντεο για το Batman Arkham παιχνίδι που θα αποκαλυφθεί σύντομα

Εδώ και ένα χρόνο σχεδόν, η Warner Bros Games Montreal δημοσιεύσει ανά τακτά χρονικά διαστήματα μυστηριώδης εικόνες και σύντομα βίντεο που αποκαλύπτουν στοιχεία για το επόμενο Batman παιχνίδι. Τώρα βρισκόμαστε σε απόσταση αναπνοής από το DC FanDome event, στο πλαίσιο του οποίου η ομάδα έχει ένα ειδικό πάνελ για τις 22 Αυγούστου, όπου και αναμένεται να παρουσιάσει πλήρως τον τίτλο.

Θέλοντας να προετοιμάσει, λοιπόν, το έδαφος, μέσα από τους social media λογαριασμούς της κυκλοφόρησε ένα ακόμη teaser βίντεο. Σε αυτό βλέπουμε στιγμιαία μια κουκουβάγια, πράγμα που επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά πως η εγκληματική ομάδα Court of Owls από τα κόμικς θα έχει μάλλον τα ηνία των βασικών ανταγωνιστών.

Παράλληλα, η ομάδα δημιούργησε και έναν νέο Twitter λογαριασμό, καθώς και μια teaser ιστοσελίδα, στην οποία αναγράφεται το μήνυμα ‘Σας περιμέναμε’, μαζί με τη σημερινή ημερομηνία, δηλαδή 18 Αυγούστου. Το τι έχει σκοπό να αποκαλύψει σήμερα η ομάδα παραμένει άγνωστο. Για την ώρα μπορείτε να δείτε το προαναφερθέν tweet παρακάτω.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το τελευταίο βασικό Batman παιχνίδι ήταν το Arkham Knight, το οποίο κυκλοφόρησε το 2015 από την Rocksteady. Η Warner Bros Games Montreal είναι η ομάδα που είναι υπεύθυνη για το Arkham Origins του 2013.