Έρχεται δωρεάν co-op mode στο Ghost of Tsushima

Υποδεχθείτε το ‘Legends’ και ταξιδέψτε στην Ιαπωνική μυθολογία
17 Αυγούστου 2020 19:46
Έρχεται δωρεάν co-op mode στο Ghost of Tsushima

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, η ομάδα του PlayStation ανακοίνωσε πως το Ghost of Tsushima θα υποδεχθεί μια νέα εμπειρία αργότερα μέσα στο έτος. Ο λόγος γίνεται για το Ghost of Tsushima: Legends, το οποίο είναι ένα νέο online cooperative multiplayer mode που θα είναι εντελώς δωρεάν για όλους όσους έχουν αγοράσει το βασικό παιχνίδι.

Το Legends είναι μια νέα εμπειρία, η οποία δε θα ακολουθεί τον Jin ή άλλους χαρακτήρες που γνωρίσαμε μέσα από το ταξίδι του. Αντιθέτως, εστιάζει σε τέσσερις πολεμιστές που έχουν εξελιχθεί σε αστικούς θρύλους μέσα από τις ιστορίες των κατοίκων του Tsushima. Σε αντίθεση με το βασικό παιχνίδι, το Legends εστιάζει στην μυθολογία, με τοποθεσίες και εχθρούς που αντλούν έμπνευση από τις ιστορίες των Ιαπώνων.

Το gameplay του έχει σχεδιαστεί ως μια αποκλειστικά συνεργατική εμπειρία. Θα μπορείτε να παίξετε τόσο με φίλους σας, όσο και με τυχαίους παίκτες μέσω online matchmaking σε groups 2-4 παικτών.

Κάθε παίκτης μπορεί να επιλέξει ένα από τα τέσσερα διαφορετικά classes: Samurai, Hunter, Ronin ή Assassin. Κάθε class έχει μοναδικά πλεονεκτήματα και ικανότητες που θα αποκαλυφθούν μελλοντικά.

Με ομάδα που απαρτίζεται από δύο παίκτες, θα είστε σε θέση να παίξετε μια σειρά από Story αποστολές που κλιμακώνονται σε δυσκολία, με βάση τα θεμέλια του συστήματος μάχης που έχουμε ήδη γνωρίζει μέσα από το single-player campaign, αλλά με νέες μαγικές ικανότητες που συχνά απαιτούν προσεκτικό συγχρονισμό με το συμπαίκτη σας.

Με τέσσερις παίκτες, θα είστε σε θέση να παίξετε τα Survival missions, στα οποία θα αντιμετωπίζετε κύματα εχθρών, ερχόμενοι αντιμέτωποι με τους σκληρότερους αντιπάλους που έχει να προσφέρει το παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένων των νέων Oni που διαθέτουν υπερφυσικές ικανότητες.

Μετά το ντεμπούτο του, το Legends θα εμπλουτιστεί και με ένα Raid τεσσάρων παικτών, το οποίο θα σας στείλει σε ένα εντελώς νέο realm για να αντιμετωπίσετε έναν αδυσώπητο εχθρό.

Παρακάτω θα βρείτε το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.