Οι καλλιτέχνες του Ghost of Tsushima μοιράζονται πανέμορφες Concept Art εικόνες

Ώρα για νέο wallpaper;
13 Αυγούστου 2020 12:15
Οι καλλιτέχνες του Ghost of Tsushima μοιράζονται πανέμορφες Concept Art εικόνες

Αδιαμφισβήτητα, το Ghost of Tsushima είναι ένα πανέμορφο εικαστικά παιχνίδι, μεταφέροντας τους παίκτες στα τέλη του 13ου αιώνα, όταν η μογγολική αυτοκρατορία έσπειρε τον όλεθρο σε ολόκληρα έθνη κατά τη διάρκεια της εκστρατείας της για την κατάκτηση της Ανατολής. Τόσο οι παίκτες όσο και οι κριτικοί αναγνώρισαν την ιδιαίτερη ομορφιά του τίτλου και την κινηματογράφησή του που είναι εμπνευσμένη από τις ταινίες του Akira Kurosawa.

Τώρα, η Sucker Punch έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας άφθονες Concept Art εικόνες από τους χαρακτήρες και τα περιβάλλοντα του παιχνιδιού, ευχαριστώντας τους παίκτες για την υποστήριξη. Οι εικόνες είναι πραγματικά πολλές, οπότε ήταν αδύνατον να φιλοξενηθούν στο παρόν άρθρο. Ωστόσο, μπορείτε να τις θαυμάσετε πατώντας το link του παρακάτω tweet.

Το Ghost of Tsushima είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το αναβαθμισμένο PlayStation 4. Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review των Unboxholics για τον τίτλο, το οποίο επιμελήθηκε ο Σάκης Καρπάς, πατώντας εδώ. Τέλος, μπορείτε να βρείτε τη συνέντευξη των Unboxholics με τους δημιουργούς του τίτλου, πατώντας εδώ.