Υπάρχει πιθανότητα να δούμε το Fall Guys στα Switch και Xbox One;

Οι δημιουργοί απαντούν
13 Αυγούστου 2020 17:53
Υπάρχει πιθανότητα να δούμε το Fall Guys στα Switch και Xbox One;

Το αναπάντεχα -όπως εξελίχθηκε- δημοφιλές indie battle royale Fall Guys: Ultimate Knockout της Mediatonic και Devolver Digital, κατάφερε να πουλήσει πάνω από 2 εκατομμύρια αντίτυπα στο Steam, ενώ αποτελεί hit και στο Twitch, ξεπερνώντας τις 23 εκατομμύρια ώρες live streaming. Προς το παρόν, το παιχνίδι κυκλοφορεί στο PC και στο PS4. Στο τελευταίο μάλιστα αποτελεί μέρος των δωρεάν παιχνιδιών αυτό τον μήνα στο PlayStation Plus.

Μετά την επιτυχία που έχει σημειώσει, αρκετοί αναρωτήθηκαν εύλογα αν πρόκειται να κυκλοφορήσει σε περισσότερες πλατφόρμες. Την απάντηση αυτή έρχεται τώρα να δώσει το ίδιο το στούντιο στο επίσημο forum του, λέγοντας:

Λατρεύουμε πραγματικά την ιδέα του να φέρουμε το Fall Guys σε περισσότερες πλατφόρμες, όπως το Xbox One και το Switch. Αυτό βέβαια, θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τη ζήτηση.

Δεδομένου της τεράστιας απήχησης που σημειώνει το παιχνίδι, λοιπόν, καθώς και το πλάνο που έχει θέσει το στούντιο για μακροπρόθεσμη υποστήριξη με νέο περιεχόμενο, δεν είναι καθόλου απίθανο το Fall Guys να έρθει στις κονσόλες της Microsoft και της Nintendo.

Το Fall Guys: Ultimate Knockout αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο για PC και PS4.