Το σοβιετικό Atomic Heart έρχεται στη νέα γενιά με άρωμα BioShock και μουσική Mick Gordon (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάρτε μια πρώτη γεύση από το Melee Combat και ένα Boss Fight
13 Αυγούστου 2020 16:20
Το σοβιετικό Atomic Heart έρχεται στη νέα γενιά με άρωμα BioShock και μουσική Mick Gordon (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τα πρώτα gameplay πλάνα που είδαμε τον Ιανουάριο του 2019, η ρωσική Mundfish επιστρέφει ξανά με ένα ολόφρεσκο gameplay trailer για το Atomic Heart, το οποίο δίνει έμφαση στο Melee Combat, ενώ παρουσιάζει και ένα Boss Fight.

Στο εν λόγω trailer, στο οποίο φαίνεται σαφώς η βελτίωση που έχει κάνει το στούντιο, παρουσιάζονται επίσης και ορισμένα από τα όπλα που θα έχουμε στη διάθεσή μας, όπως το two-handed rifle που σε κοντινή απόσταση εκπέμπει ηλεκτρισμό. Τα γεγονότα του παιχνιδιού λαμβάνουν χώρα σε ένα εναλλακτικό σύμπαν της Σοβιετικής Ένωσης την δεκαετία του 1960. Ο κύριος χαρακτήρας, P-3, είναι ένας ειδικός πράκτορας της κυβέρνησης που αποστέλλεται για να διερευνήσει την εγκατάσταση #3826 την στιγμή που όλα σκοτεινιάζουν.

Πρέπει να σημειωθεί πως συγχρόνως, η ομάδα έκανε και δύο πολύ σημαντικές ανακοινώσεις. Αρχικά το παιχνίδι θα έρθει και στην επόμενη γενιά κονσολών, με βελτιωμένες εκδόσεις για τα PlayStation 5 και Xbox Series X. Παράλληλα, τη μουσική του θα επιμεληθεί ο αγαπημένος συνθέτης Mick Gordon, ο οποίος έχει ξεχωρίσει μεταξύ άλλων για τη δουλειά του στα πρόσφατα DOOM.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☢️♥️

A post shared by Mick Gordon (@mick_gordon) on Aug 11, 2020 at 10:37am PDT

Το Atomic Heart βρίσκεται υπό ανάπτυξη για PS4, Xbox One, PC καθώς επίσης και για τις κονσόλες νέας γενιάς.  Η ημερομηνία κυκλοφορίας του μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη. Δείτε τα νέα gameplay πλάνα στο βίντεο που ακολουθεί.