Το επόμενο BioShock θα μας ταξιδέψει σε έναν “ολοκαίνουργιο κόσμο”

Νέες πληροφορίες από αγγελία θέσης εργασίας
12 Αυγούστου 2020 13:01
Το επόμενο BioShock θα μας ταξιδέψει σε έναν “ολοκαίνουργιο κόσμο”

Όπως σας είχαμε ενημερώσει το Δεκέμβριο του 2019, το επόμενο BioShock παιχνίδι βρίσκεται επισήμως στα σκαριά. Παρόλου που ο Ken Levine δε συμμετέχει στην ανάπτυξη και η Irrational Games δεν υπάρχει πια, η 2K Games είχε πάρει την απόφαση να συνεχίσει τη σειρά, δίνοντάς τη στα χέρια μιας νεοσύστατης ομάδας, η οποία ονομάζεται Cloud Chamber.

Όπως όλα δείχνουν, η ανάπτυξη του τέταρτου κεφαλαίου της σειράς συνεχίζεται ομαλά και παρόλο που η κυκλοφορία του απέχει ακόμη μερικά χρόνια, ορισμένες νέες πληροφορίες ήρθαν τώρα στα φώτα της δημοσιότητας μέσα από μία αγγελία για ανοιχτή θέση εργασίας στην ομάδα ανάπτυξη του παιχνιδιού. Έτσι, λοιπόν, μάθαμε πως το νέο κεφάλαιο δε θα μας μεταφέρει ούτε στα βάθη του ωκεανού για να επισκεφτούμε ξανά την ατμοσφαιρική Rapture, αλλά ούτε και ψηλά στα σύννεφα για άλλη μία βόλτα στη μαγευτική Columbia.

Η αγγελία, την οποία εντόπισε το δημοσιογραφικό μέσο VGC, αναφέρει χαρακτηριστικά πώς το παιχνίδι θα λαμβάνει χώρα σε έναν «ολοκαίνουργιο ευφάνταστο κόσμο». Παράλληλα, η αγγελία περιγράφει τον τίτλο ως μια «narrative και systems-driven εμπειρία», δύο στοιχεία που δεν αποτελούν έκπληξη αν αναλογιστούμε τη φύση των προηγούμενων τίτλων της σειράς.

Εν τέλει, φαίνεται πως το νέο BioShock δε θα ακολουθήσει την πεπατημένη και θα μας μεταφέρει σε έναν διαφορετικό κόσμο. Για πολλούς το setting των τίτλων ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές, οπότε σίγουρα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε το τι ετοιμάζει η Cloud Chamber με αυτόν τον ‘ολοκαίνουργιο κόσμο’.

Tags: