«Σπάει» τα ταμεία το Fall Guys: Ultimate Knockout - Ξεπέρασε τις 2 εκατομμύρια πωλήσεις

Εξαιρετική η πορεία του battle royale τίτλου
11 Αυγούστου 2020 08:50
«Σπάει» τα ταμεία το Fall Guys: Ultimate Knockout - Ξεπέρασε τις 2 εκατομμύρια πωλήσεις

Την περασμένη εβδομάδα η κυκλοφορία του Fall Guys: Ultimate Knockout τάραξε τα νερά του internet, αφού στην κυριολεξία η κοσμοσυρροή που συγκέντρωσε κατάφερε να ρίξει τους servers του παιχνιδιού, αναγκάζοντας την Mediatonic και την Devolver Digital να τρέχουν και να μη φτάνουν. Τώρα, τα πράγματα έχουν σαφώς βελτιωθεί, με το στούντιο να μοιράζεται -μια εβδομάδα μετά- τα εντυπωσιακά του νούμερα.

Το νέο τους πόνημα λοιπόν, το οποίο αντλεί έμπνευση από το γνωστό τηλεοπτικό show «Το κάστρο του Τακέσι», κατάφερε μέσα σε μια εβδομάδα μόνο από το Steam να σημειώσει πάνω από 2 εκατομμύρια πωλήσεις, ενώ μέσα από το Twitch οι θεατές παρακολούθησαν πάνω από 23 εκατομμύρια ώρες live streaming του παιχνιδιού.

Επίσης αποκαλύφθηκε πως πάνω από 1,5 εκατομμύρια παίκτες κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό και να κερδίσουν την πολυπόθητη κορώνα του νικητή, ενώ 60 εκατομμύρια χρήστες απέτυχαν πέφτοντας καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων στη ροζ γλίτσα.

Να σημειώσουμε εδώ πως το παιχνίδι εκτός από το PC κυκλοφορεί και στο PS4 και μάλιστα δίνεται δωρεάν αυτό τον μήνα στο PS Plus. Τα νούμερα ωστόσο από την πλατφόρμα της Sony δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Το Fall Guys: Ultimate Knockout κυκλοφορεί από τις 4 Αυγούστου για PS4 και PC. Δείτε ένα σχετικό trailer του παιχνιδιού μέσα από τον player παρακάτω.