Το DIRT 5 ‘σπάει τον πάγο’ με το νέο του gameplay trailer

Πρώτη ματιά στα Ice Breaker events
06 Αυγούστου 2020 18:57
Το DIRT 5 ‘σπάει τον πάγο’ με το νέο του gameplay trailer

Η Codemasters έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο gameplay trailer για τον επερχόμενο racing τίτλο της, DIRT 5. Συγκεκριμένα, το εν λόγω βίντεο αφήνει τα χώματα και πιάνει τον πάγο, αφού παρουσιάζει τα νέα “Ice Breaker” events που θα μεταφέρουν τους παίκτες σε διάφορες τοποθεσίες. Μεταξύ άλλων θα αγωνιστείτε στη Νορβηγία, το Νεπάλ, μέχρι και στον παγωμένο ανατολικό ποταμό του νησιού Roosevelt της Νέας Υόρκης, με έως και 12 αυτοκίνητα στην ίδια πίστα.

Τα εν λόγω events σας προκαλούν να έρθετε αντιμέτωποι με τις πολλές δυσκολίες που φέρει η οδήγηση σε πάγο. Ο έλεγχος του γκαζιού, η ακριβής μετατόπιση και η ορμή θα παίξουν ρόλο κλειδί. Στο βίντεο που ακολουθεί οι James Pumphrey και Nolan Sykes του YouTube καναλιού Donut Media εξηγούν περισσότερα.

Το DIRT 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PS4, Xbox One και PC μέσω Steam στις 9 Οκτωβρίου. Αργότερα μέσα στο 2020 θα έρθει και στα PlayStation 5 και Xbox Series X, με την αναβάθμιση να είναι δωρεάν για όσους έχουν ήδη το παιχνίδι στην κατοχή τους. Στις αρχές του 2021, ο τίτλος θα καταφθάσει και στο Google Stadia.