Εξαιρετικά τα οικονομικά αποτελέσματα της EA για το πρώτο τρίμηνο του 2021  

Με τα FIFA 20, Madden 20 και The Sims 4 να πρωτοστατούν

Εξαιρετικά τα οικονομικά αποτελέσματα της EA για το πρώτο τρίμηνο του 2021

Όπως φαίνεται, τα οικονομικά αποτελέσματα της EA για το πρώτο τρίμηνο του 2021 είναι αρκετά υποσχόμενα, αφού οι πωλήσεις της παρουσίασαν 17% ανοδική τάση χρόνο με το χρόνο.

Σύμφωνα με τον CEO της εταιρίας, Andrew Wilson, αυτό το οφείλει χάρη στο τεράστιο εισόδημα που μπήκε στα ταμεία της από τα FIFA 20, Madden 20, και The Sims 4, τα οποία καλωσόρισαν δεκάδες εκατομμύρια νέους παίκτες στο δίκτυό της. Συγκεκριμένα, η βάση παικτών του FIFA διπλασιάστηκε χρόνο με το χρόνο, ενώ η αντίστοιχη βάση του Madden NFL είδε ακόμα μεγαλύτερη αύξηση της τάξης του 140%.

Ο CFO της EA, Blake Jorgensen, δήλωσε πως αυτό ήταν ένα εξαιρετικό και απρόβλεπτο αποτέλεσμα για το πρώτο τρίμηνο του νέου οικονομικού έτους. Μέσα στο διάστημα αυτό, το Apex Legends άγγιξε με την 5η του σεζόν το μεγαλύτερο peak από ενεργούς χρήστες του, ενώ το The Sims 4 ξεπέρασε τους 30 εκατομμύρια παίκτες.

Η ΕΑ δουλεύει προς το παρόν σε πολλαπλά projects, συμπεριλαμβανομένων των FIFA 21, UFC 4, Madden 21, Star Wars: Squadrons, ενώ στον ορίζοντα υπάρχει και το Battlefield 6 της DICE.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους νέους τίτλους της ΕΑ, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

1 comment(s)