Οι παίκτες τραβούσαν 1,5 εκατομμύριο φωτογραφίες την ημέρα στο Ghost of Tsushima

Η Sony μοιράζεται μερικά εντυπωσιακά στατιστικά
01 Αυγούστου 2020 11:31
Οι παίκτες τραβούσαν 1,5 εκατομμύριο φωτογραφίες την ημέρα στο Ghost of Tsushima

Όπως φαίνεται, οι gamers «αγκάλιασαν» το νέο πόνημα της Sucker Punch, Ghost of Tsushima. Το παιχνίδι σημείωσε εξαιρετικές πωλήσεις, με νούμερα που ξεπέρασαν τα 2,4 εκατομμύρια αντίτυπα τις πρώτες τρεις μέρες κυκλοφορίας του παγκοσμίως, κάνοντάς το έτσι το γρηγορότερο σε πωλήσεις νέο IP του PlayStation 4.

Το παιχνίδι μπορεί να κυκλοφορεί περίπου εδώ και 3 εβδομάδες, όμως μέσα σε αυτό το διάστημα οι παίκτες αποδείχτηκαν εξαιρετικά δραστήριοι, δείχνοντας πως λάτρεψαν το photo mode και τα περιβάλλοντα του παιχνιδιού, αφού τις πρώτες 10 μέρες τραβήχτηκαν πάνω από 15,5 εκατομμύρια φωτογραφίες, πράγμα που σημαίνει στατιστικά πως τραβήχτηκαν 1,5 εκατομμύριο φωτογραφίες την ημέρα. Η Sony για να γιορτάσει το γεγονός μοιράστηκε και άλλα εντυπωσιακά στατιστικά στο Twitter.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτά, οι παίκτες έτρεξαν με το άλογό τους γύρω από το νησί Tsushima σε χιλιόμετρα που ισοδυναμούν σε πάνω από 810 έτη ή 295650 μέρες. Στην πορεία τους, οι παίκτες επισκέφτηκαν 16 εκατομμύρια Onsen, τίμησαν 37 εκατομμύρια Inari Shrines, χάιδεψαν 8,8 εκατομμύρια αλεπούδες και έπαιξαν 28 εκατομμύρια τραγούδια στο φλάουτό τους. Όσον αφορά τα νούμερα της μάχης, οι παίκτες πήραν μέρος σε 156 εκατομμύρια standoffs, 57,5 εκατομμύρια duels και έκαναν 139 εκατομμύρια εχθρούς να καταρρεύσουν από φόβο.