Παίκτης αναπαριστά το Halo Infinite μέσα στο Dreams του PS4

Αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια
31 Ιουλίου 2020 11:50
Παίκτης αναπαριστά το Halo Infinite μέσα στο Dreams του PS4

Μπορεί το πρόσφατο gameplay trailer του Halo Infinite που είδαμε στο Xbox Games Showcase να έφερε στην επιφάνεια αρκετά παράπονα από fans, τα οποία είχαν να κάνουν κυρίως με τα γραφικά του, όμως αυτό δεν εμπόδισε άλλους παίκτες να αντλήσουν έμπνευση και να προσπαθήσουν να αναπαριστήσουν τον κόσμο του στο Dreams της Media Molecule.

Αναλυτικότερα, ο παίκτης με το ψευδώνυμο Disarmed ανέβασε στο Reddit ένα μικρού μήκους clip με την έως τώρα δουλειά του και το αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο τουλάχιστον εντυπωσιακό. Αν και δεν περιέχει δράση, ο «ονειρευτής» χρησιμοποίησε τα εργαλεία της δημιουργικής πλατφόρμας, δημιουργώντας πυκνή καταπράσινη βλάστηση, ηλιαχτίδες που παίζουν με τις φυλλωσιές και τα σύννεφα, ενώ στο βάθος φαίνεται το κλασικό «δακτυλίδι» των Halo. Επιπλέον δημιούργησε UI και animation κίνησης στο όπλο, όπως και στον Master Chief.

Ο Disarmed μιλώντας για τη δουλειά του δήλωσε πως το έκανε για ψυχαγωγικούς σκοπούς, όντας ενθουσιασμένος από το νέο πόνημα της 343 και δεν έχει πρόθεση να προκαλέσει, δηλώνοντας μάλιστα πως έλαβε αρκετή αγάπη και από τις δυο «μεριές».

Το project προς το παρόν δεν είναι playable, ωστόσο ο ίδιος δηλώνει πως έχει σκοπό να το δουλέψει περισσότερο. Δείτε τη δουλειά του στο βίντεο που ακολουθεί.