Το Epic Games Store θα λάβει ένα χαρακτηριστικό που ζητούσαν οι gamers από την αρχή (ΒΙΝΤΕΟ)

Εμπλουτίζεται η πλατφόρμα της Epic
30 Ιουλίου 2020 09:05
Το Epic Games Store θα λάβει ένα χαρακτηριστικό που ζητούσαν οι gamers από την αρχή (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι PC gamers είχαν αρκετά παράπονα όσον αφορά τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά του Epic Games Store, από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε. Η Epic ωστόσο, φαίνεται ότι ακούει τους παίκτες και συνέχεια θέλει να βελτιώνεται, αφού σχεδόν δύο χρόνια μετά, πρόκειται να φέρει τα Achievements στην πλατφόρμα της.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται από τα χείλη της Epic, η οποία μέσα από το Twitter έδωσε και ένα βίντεο για το πως θα λειτουργούν, με μια λεζάντα που λέει: «Ορισμένα παιχνίδια στο Epic Games Store ενδέχεται να αρχίσουν να εμφανίζουν achievements, καθώς τα ξεκλειδώνετε». Όπως φαίνεται δε θα έχουν όλα τα παιχνίδια από την αρχή, αφού όπως μεταφέρει η εταιρία το εν λόγω χαρακτηριστικό βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και μελλοντικά θα έρθουν κι άλλες αλλαγές.

Δείτε το εν λόγω post παρακάτω:

Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε πότε θα έρθει αυτό το χαρακτηριστικό και ποια παιχνίδια θα το υποστηρίζουν. Η εταιρία είπε ότι σύντομα θα μάθουμε περισσότερα.

Πώς σας φάνηκε αυτή η ανακοίνωση από την Epic; Πείτε μας στα σχόλια! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Epic Games Store και τα παιχνίδια που δίνει η υπηρεσία κάθε εβδομάδα, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.