Αυτές είναι οι πωλήσεις του Sekiro: Shadows Die Twice - Έρχεται νέο update

Το κοινό «αγκάλιασε» την περιπέτεια του Wolf
29 Ιουλίου 2020 18:06
Αυτές είναι οι πωλήσεις του Sekiro: Shadows Die Twice - Έρχεται νέο update

Το Sekiro: Shadows Die Twice κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2019 από την FromSoftware, η οποία μέσα από το επίσημο site της Activision γνωστοποίησε ότι ο τίτλος κατάφερε να πουλήσει πάνω από 5 εκατομμύρια αντίτυπα. Ωστόσο, το στούντιο που είναι υπεύθυνο για την “Soulsborne” σειρά, θέλει να πιάσετε για άλλη μια φορά το Katana σας και να μπείτε ξανά στον μαγικό κόσμο του Sekiro, με ένα ολοκαίνουργιο update που ετοιμάζει.

Συγκεκριμένα, στις 29 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει ένα δωρεάν update που θα φέρει πολλά νέα χαρακτηριστικά μέσα στο παιχνίδι. Ένα από αυτά σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε ξανά τα bosses που έχετε εξολοθρεύσει και έρχεται με την ονομασία, «Reflections of Strength», στα Sculptor’s Idols.

Εκτός το παραπάνω, θα καταφθάσει ακόμη ένα mode που απευθύνεται αποκλειστικά στους σκληροπυρηνικούς παίκτες με ονομασία Gauntlets of Strength που θέλει να δοκιμάσει τα «νεύρα» και τις ικανότητές σας.

Επίσης, την εμφάνισή του θα κάνει και το Remnants – Recordings for Recovery, που θα σας δείχνει για τριάντα δευτερόλεπτα τι έκανε ένας άλλος παίκτης, το οποίο θα είναι διαθέσιμο μετά το Tutorial του παιχνιδιού. Τέλος, έρχονται και νέες στολές για τον Wolf συμπεριλαμβανομένων των “Tengu” και “Old Ashina Shinobi.

Μπορείτε να μάθετε ό,τι άλλο έρχεται με το update πατώντας εδώ.