Μάλλον θα μπορείτε να ζήσετε τη «φρίκη» του Resident Evil Village σε VR

Μετά την επιτυχία του Resident Evil 7
29 Ιουλίου 2020 12:17
Μάλλον θα μπορείτε να ζήσετε τη «φρίκη» του Resident Evil Village σε VR

Στις αρχές Ιουλίου είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το Resident Evil Village της Capcom. Συγκεκριμένα, είχαμε μάθει ότι η εταιρία δουλεύει πάνω στο project 3,5 χρόνια, ενώ παράλληλα γνωστοποιήθηκε ότι ο τίτλος φτιάχτηκε εξ’ αρχής με την αναβαθμισμένη μηχανή γραφικών RE Engine για τη νέα γενιά κονσολών.

Τώρα, κυκλοφόρησε μια φήμη που θέλει το Resident Evil Village να υποστηρίζει VR και συγκεκριμένα το PSVR της Sony. Η είδηση αυτή έρχεται μέσα από το site Biohazard declassified, που μεταφέρει αυτές τις πληροφορίες από δικές του πηγές, που είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν το παιχνίδι. Παράλληλα με αυτό, μεταφέρει ότι θα υπάρχει και μια γυναίκα που θα είναι ο vendor που θα πουλάει αντικείμενα στον παίκτη, περίπου όπως στο Resident Evil 4.

Σύμφωνα με τα άτομα που παρείχαν τις πληροφορίες, η Capcom περιμένει τη Sony να αποκαλύψει την VR έκδοση του παιχνιδιού και φυσικά αυτό ίσως και να ισχύει, αφού η λειτουργία VR του Resident Evil 7 ήρθε και παρέμεινε αποκλειστική για το PlayStation 4.

Αν ισχύουν όλα τα παραπάνω θα τα μάθουμε μέσα στον Αύγουστο όπως μας έχει υποσχεθεί η Capcom. Για περισσότερες πληροφορίες παραμείνετε στο Unboxholics.com.