Γιατί το Village δεν ονομάζεται Resident Evil 8; - Η Capcom δουλεύει στο project 3,5 χρόνια

Νέες πληροφορίες για τον άκρως αναμενόμενο horror τίτλο
05 Ιουλίου 2020 11:59
Γιατί το Village δεν ονομάζεται Resident Evil 8; - Η Capcom δουλεύει στο project 3,5 χρόνια

Το Resident Evil Village αποκαλύφθηκε πριν μερικές εβδομάδες και ουσιαστικά είναι το όγδοο κεφάλαιο του franchise που θα συνεχίσει την ιστορία, με πρωταγωνιστή τον Ethan Winters. Γιατί, όμως, δεν το αποκαλεί Resident Evil 8 η Capcom; Την απάντηση αυτή ήθελαν να μοιραστούν οι developers της εταιρίας Tsuyoshi Kanda και Peter Fabiano.

Mιλώντας στο Famitsu και μέσα από το Kotaku, μάθαμε ότι παρέλειψαν τον αριθμό εντελώς, γιατί ήθελαν να επικεντρωθούν περισσότερο στο setting του τίτλου. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, φυσικά και είναι άμεση συνέχεια του Resident Evil 7: Biohazard, όπου θα ολοκληρωθεί η ιστορία του Ethan.

Συγκεκριμένα δήλωσαν:

Θα μπορούσατε κάλλιστα να πείτε ότι το Village είναι ένας ακόμη χαρακτήρας του παιχνιδιού. Το κάναμε αυτό γιατί θέλουμε να το καταλάβουν οι παίκτες. Δεν υπάρχει πραγματικά επίσημη συντομογραφία, αλλά θα είμαστε ευτυχείς αν θυμάστε το Village.

Εκτός από το παραπάνω, οι developers γνωστοποίησαν ότι δουλεύουν πάνω στο project περίπου 3,5 χρόνια και ότι θα λαμβάνει χώρα στην Ευρώπη, με περισσότερες πληροφορίες να αποκαλύπτονται στο Famitsu του επόμενου μήνα.

To Resident Evil Village δημιουργήθηκε εξ’ αρχής για τη νέα γενιά κονσολών, με την αναβαθμισμένη μηχανή γραφικών RE Engine που γνωρίσαμε στο Resident Evil 7, η οποία τώρα φρεσκαρίστηκε κι άλλο. Το νέο αυτό κεφάλαιο θα μας πει την ιστορία του Ethan και του Chris, ενώ όπως έγινε γνωστό ένας χαρακτήρας θα μας πει για πάντα «αντίο» και δε θα τον δούμε ξανά σε κάποια συνέχεια του franchise.

Το Resident Evil Village αναμένεται να καταφθάσει το 2021 για Xbox Series X, PlayStation 5 και PC.