Το Ghost of Tsushima είναι το γρηγορότερο σε πωλήσεις νέο IP του PS4

Με 2,4 εκατομμύρια αντίτυπα σε 3 μέρες
24 Ιουλίου 2020 19:47
Το Ghost of Tsushima είναι το γρηγορότερο σε πωλήσεις νέο IP του PS4

Όπως όλα δείχνουν οι gamers «αγκάλιασαν» το νέο πόνημα της Sucker Punch, Ghost of Tsushima, αφού εκτός από τις πολύ θετικές κριτικές, σημείωσε και εξαιρετικές πωλήσεις. Συγκεκριμένα, μόλις γνωστοποιήθηκε ότι είναι το γρηγορότερο σε πωλήσεις νέο IP του PlayStation 4, ξεπερνώντας το Horizon: Zero Dawn, αλλά και το Days Gone. Οι περιπέτειες του Jin ξεπέρασαν τα 2,4 εκατομμύρια αντίτυπα τις πρώτες τρεις μέρες κυκλοφορίας του παγκοσμίως.

Το νέο έγινε γνωστό από τον επίσημο λογαριασμό του PlayStation στο Twitter, όπου δόθηκαν και τα εύσημα στην Sucker Punch γι’ αυτό της το επίτευγμα, ευχαριστώντας παράλληλα τους gamers που συμμετείχαν στο ταξίδι.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το νούμερο αυτό, αφορά νέα IPs και όχι τα καθιερωμένα παιχνίδια όπως είναι τα The Last of Us, God of War, Uncharted ή Knack. Για την ιστορία, ο αμέσως προηγούμενος αποκλειστικός τίτλος της κονσόλας, The Last of Us Part 2, πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα τις αντίστοιχες τρεις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του, κάνοντάς το έτσι τον γρηγορότερο σε πωλήσεις -γενικά- αποκλειστικό τίτλο του PS4, καθώς και τον γρηγορότερο σε πωλήσεις launch τίτλο της κονσόλας για το 2020.