Το Halo Infinite θα είναι η βάση για τα επόμενα 10 χρόνια του franchise

Θα έχει splitscreen και co-op από την πρώτη μέρα
24 Ιουλίου 2020 12:36
Το Halo Infinite θα είναι η βάση για τα επόμενα 10 χρόνια του franchise

Πριν μερικές ώρες είδαμε τα πρώτα gameplay πλάνα από το επερχόμενο Halo Infinite, μέσα από το Xbox Games Showcase event της Microsoft. Ωστόσο, μετά την παρουσίαση που πήραμε μια μικρή γεύση από τις νέες περιπέτειες του Master Chief, ήρθαν στη δημοσιότητα και μερικές ακόμη ενδιαφέρουσες πληροφορίες, όσον αφορά το co-op, το πολυπόθητο splitscreen, καθώς και την ιστορία του παιχνιδιού.

Ο creative director, Paul Crocker, γνωστοποίησε ότι το Infinite είναι ένα «love letter» για τη σειρά, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

Στο Halo Infinite θα επιστρέψει το co-op, καθώς και το splitscreen και θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη μέρα

Στην παρουσίαση μετά το Xbox Games Showcase, αποκαλύφθηκε πως ο επικεφαλής των Banished, της φατρίας των Covenant, που αποτελείται από Brutes και θα είναι οι κεντρικοί κακοί του Infinite, θα ονομάζεται Escharum.

Η 343 επιβεβαίωσε, επίσης, πώς θέλει να επιστρέψει στις ρίζες του το franchise, με το Infinite να ξυπνά την ίδια αίσθηση θαυμασμού που βίωσαν οι παίκτες πίσω στο 2001. Η αποστολή που παρουσιάστηκε στο χθεσινό event αποκάλυψε και το νέο εργαλείο του Master Chief, το οποίο μεταξύ άλλων θα χρησιμοποιεί για να εξερευνήσει τον κόσμο του.

Γνωστοποιήθηκε ακόμα πως το Halo Infinite θα διατελέσει μια πλατφόρμα για τα επόμενα 10 χρόνια του franchise, αν και το πως θα λειτουργήσει αυτό δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα. Ο τίτλος θα συνεχίζει την ιστορία των Halo 4 και Halo 5, αλλά θα διηγηθεί παράλληλα και νέες πτυχές της ιστορίας που θα έρθουν υπό τη μορφή online μελλοντικά.

Το Halo Infinite αναμένεται να κυκλοφορήσει για το Xbox Series X, το Xbox One και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ο τίτλος θα είναι από την πρώτη μέρα διαθέσιμος στο Xbox Game Pass.