Αυτό είναι το Halo Infinite – Δείτε τα πρώτα μεγάλης διάρκειας gameplay πλάνα

Ο Master Chief επιστρέφει!
23 Ιουλίου 2020 19:15
Αυτό είναι το Halo Infinite – Δείτε τα πρώτα μεγάλης διάρκειας gameplay πλάνα

Πιστή στην υπόσχεσή της, η ομάδα του Xbox παρουσίασε επιτέλους τα πρώτα gameplay πλάνα του Halo Infinite. Το παιχνίδι είχε αποκαλυφθεί για πρώτη φορά στην E3 2018, με ένα trailer που μας έδωσε μια πρώτη γεύσή από το ανανεωμένο εικαστικό και τη νέα μηχανή γραφικών Slipspace Engine. Την επόμενη χρονιά είδαμε το εισαγωγικό cinematic του campaign, το οποίο μας σύστησε ένα νέο χαρακτήρα, τον πιλότο.

Έπειτα από αρκετή αναμονή, λοιπόν, επιτέλους αποκαλύφθηκαν και τα πρώτα gameplay. Το Halo Infinite φέρνει αρκετές μεγάλες αλλαγές και μια από αυτές είναι ο γάντζος και η open world δομη. Αυτός ο νέος μηχανισμός επιτρέπει στον Master Chief να πιαστεί από διάφορα σημεία του περιβάλλοντος, εχθρούς ή να φέρει κοντά του αντικείμενα και έχει cooldown. Μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όλα τα gameplay πλάνα που παρουσιάστηκαν, δείχνοντας τον εν λόγω νέο μηχανισμό και τις διάφορες άλλες νέες προσθήκες.

Μέσα από το επίσημο site του Halo Waypoint αποκαλύφθηκαν και νέες in-game εικόνες από το παιχνίδι, τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω.

Το Halo Infinite αναμένεται να κυκλοφορήσει για το Xbox Series X, το Xbox One και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ο τίτλος θα είναι από την πρώτη μέρα διαθέσιμος στο Xbox Game Pass.