Δείτε βίντεο από το steampunk παιχνίδι της Sucker Punch που μάλλον ακυρώθηκε

Το όνομά του… Prophecy
22 Ιουλίου 2020 17:59
Δείτε βίντεο από το steampunk παιχνίδι της Sucker Punch που μάλλον ακυρώθηκε

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε ένα βίντεο από ένα ακυρωθέν – ή που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα- παιχνίδι της Sucker Punch. Το εν λόγω κλιπ δημοσιεύτηκε από έναν καλλιτέχνη, ο οποίος το ανέβασε στο δικό του προσωπικό website. Το όνομα αυτού του τίτλου είναι κατά πάσα πιθανότητα “Prophecy” και ένας χρήστης το ανέβασε στο Reddit, αφού το επίσημο 11λεπτο βίντεο εξαφανίστηκε λίγες ώρες αργότερα από προσώπου γης.

Μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι το παιχνίδι είναι τρίτου προσώπου και έχει έντονο άρωμα από τη διάσημη σειρά της Ubisoft, Assassin’s Creed και φυσικά το νέο πόνημα της Sucker Punch, Ghost of Tsushima. Ο πρωταγωνιστής ονομάζεται Abel και έχει στην κατοχή του ένα μικρό στιλέτο, ενώ λίγο αργότερα βρίσκει και ένα σπαθί. Ωστόσο, υπάρχουν και οι «μαγικές ικανότητες», αφού μπορεί επιπλέον να χρησιμοποιήσει κάτι σαν αλχημείες που του επιτρέπουν να έχει περισσότερη δύναμη και άλλες ικανότητες.

Το κλιπ ξεκινάει σε μια τεράστια πόλη και αποστολή του παίκτη είναι να ανακαλύψει κάτι υπόγειους θαλάμους που κρύβονται στην "scarred city", όπου και κατοικεί. Κάποιοι, όμως, θα του χαλάσουν τα σχέδια και τον κυνηγούν σε ολόκληρη την περιοχή.

Εσείς τι πιστεύετε, ότι μιλάμε για έναν ακυρωθέν τίτλο ή κάτι που βρίσκεται "στον πάγο"; Σας αρέσει αυτό που βλέπετε; Πείτε μας στα σχόλια. Δείτε το βίντεο μέσα από τον player παρακάτω.

Tags: