Η Microsoft σταμάτησε να πουλάει Xbox Live Gold 12 μηνών και οι φήμες οργιάζουν

Μια παράξενη κίνηση από την εταιρία
19 Ιουλίου 2020 14:11
Η Microsoft σταμάτησε να πουλάει Xbox Live Gold 12 μηνών και οι φήμες οργιάζουν

Εδώ και λίγες ώρες έχει γίνει γνωστή η είδηση ότι η Microsoft σταμάτησε να πουλάει -για κάποιο παράξενο λόγο- τη συνδρομή των 12 μηνών του Xbox Live Gold. Αυτή τη στιγμή αν επισκεφτείτε το επίσημο site της θα δείτε ότι υπάρχουν διαθέσιμες τα συνδρομητικά πακέτα ενός και τριών μηνών.

Ένας εκπρόσωπος της Microsoft μίλησε στο Inverse λέγοντας πώς αυτή τη στιγμή η 12μηνη συνδρομή έχει καταργηθεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας, αλλά οι πελάτες μπορούν να προβούν σε αγορά των υπολοίπων δύο συνδρομών (1 και 3 μηνών) μέσα από το Microsoft Store.

Ωστόσο, παρόλο που δεν υπάρχει η επιλογή 12μηνης συνδρομής, μπορείτε να την αγοράσετε από τρίτα καταστήματα λιανικής. Υπάρχει μια φήμη στον αέρα ότι η Microsoft ίσως αλλάξει εντελώς την υπηρεσία και τη συγχωνεύσει με το Xbox Game Pass Ultimate.

Για ποιο λόγο πιστεύετε ότι προέβη σε αυτή την ενέργεια; Ίσως να μάθουμε στο επερχόμενο Xbox Games Showcase της. Επίσης, πιθανότατα ο αμερικανικός κολοσσός να θέλει να κρατήσει ως κύρια συνδρομή το Xbox Game Pass Ultimate, που περιλαμβάνει και την Xbox Live Gold συνδρομή. Φυσικά, στο Unboxholics.com μπορείτε να περιμένετε πλήρης κάλυψη του εν λόγω event και όλων των ανακοινώσεων που σκοπεύει να κάνει η ομάδα του Xbox.