Το Beyond Light expansion του Destiny 2 καθυστερεί

Αναμένονται νέες πληροφορίες
17 Ιουλίου 2020 13:19
Το Beyond Light expansion του Destiny 2 καθυστερεί

Τα νέα είναι μάλλον δυσάρεστα για τους fans του Destiny 2 που ανυπομονούσαν να βουτήξουν στις νέες περιπέτειες του επερχόμενου expansion Beyond Light στις 22 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει επίσημα η Bungie μέσα από το site της, οι προηγούμενοι μήνες λόγω της κατάστασης της πανδημίας αποδείχθηκαν απαιτητικοί εξαιτίας της τηλεργασίας.

Οι τελευταίοι μήνες αποδείχθηκαν απαιτητικοί και θα συνεχίσουν να είναι όσο επικρατεί η κατάσταση της πανδημίας. Μάθαμε με έναν μοναδικό τρόπο να δημιουργούμε μαζί από απόσταση και παρά τις δύσκολες αυτές συνθήκες είμαστε το ίδιο αφοσιωμένοι να παραδώσουμε στους fans μας το ποιοτικό αποτέλεσμα που περιμένουν. Έχουμε μια δυνατή ιστορία και υπέροχα νέα χαρακτηριστικά να μοιραστούμε μαζί τους και γι’ αυτό είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Όπως πάντα, στόχος μας είναι να παραδώσουμε ένα διασκεδαστικό expansion. Για τον λόγο αυτό, πρέπει να μεταφέρουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του.   

Το Beyond Light expansion μεταφέρεται λοιπόν για τις 10 Νοεμβρίου, με την Bungie να υπόσχεται περισσότερες πληροφορίες στο άμεσο μέλλον.

Tags: