Η retail έκδοση του Microsoft Flight Simulator έχει δέκα δίσκους

Ναι, δέκα!
16 Ιουλίου 2020 12:05
Η retail έκδοση του Microsoft Flight Simulator έχει δέκα δίσκους

Ξυπνώντας αναμνήσεις μιας άλλης εποχής, η retail έκδοση του άκρως αναμενόμενου Microsoft Flight Simulator θα έχει όχι ένα, όχι δύο, αλλά δέκα συνολικά δίσκους! Ναι, καλά διαβάσατε. Η Microsoft συνεργάζεται με την publishing εταιρία Aerosoft, η οποία έχει αναλάβει το publishing της εν λόγω έκδοσης στην Ευρώπη.

Ο Mathijs Kok της Aerosoft, με αφορμή την εν λόγω συνεργασία, δήλωσε:

Η Aerosoft θα φέρει τις δύο retail εκδόσεις αυτού του αξιοσέβαστου προσομοιωτή για τους καταναλωτές στην Ευρώπη. Θα περιλαμβάνει 10(!) double-layer DVDs και ένα τυπωμένο manual σε ένα εντυπωσιακό κουτί, το οποίο είναι ιδανικό για να μπείτε σε αυτή τη νέα εποχή του flight simulation.

Πιθανότατα έχουμε να κάνουμε με ρεκόρ. Το point-and-click Phantasmagoria του 1995 είχε επτά δίσκους, ενώ το EverQuest MMO του 2004 είχε φτάσει πολύ κοντά με εννέα δίσκους. Από την άλλη, το Secret of Monkey Island 2 ήρθε σε 11 floppy disks. Βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με δισκέτες, οπότε το ρεκόρ για τους περισσότερους DVD δίσκους σε ένα παιχνίδι ανήκει πλέον στο Microsoft Flight Simulator.

Σύμφωνα με την εκδότρια εταιρία δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ της retail και της digital έκδοσης, με τη διαφορά πως η πρώτη απευθύνεται σε αυτούς με αργές συνδέσεις που δεν μπορούν να κατεβάσουν άμεσα 90GB.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί πως θα υπάρξει μια απλή έκδοση αξίας €69.99 και μια premium έκδοση με €129.99, με επιπλέον ψηφιακό περιεχόμενο.