Το Carrion φέρνει τον ‘αντίστροφο-τρόμο’ τον Ιούλιο στα PC, Xbox Game Pass και Switch (ΒΙΝΤΕΟ)

Και η παρουσίασή του ήταν άλλο ένα ρεσιτάλ από την Devolver Digital
12 Ιουλίου 2020 11:43
Το Carrion φέρνει τον ‘αντίστροφο-τρόμο’ τον Ιούλιο στα PC, Xbox Game Pass και Switch (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα από τα ‘ευτράπελα’ του Devolver Direct 2020 ήταν σίγουρα η παρουσίαση του Carrion. Η Develvoer Digital προσκάλεσε κυριολεκτικά το ίδιο το τέρας που πρωταγωνιστεί στο παιχνίδι για να κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις και μεταξύ άλλων το είδαμε να ρέβετε σε βίντεο-κλήση με τον Phil Spencer, επικεφαλής του Xbox τμήματος της Microsoft. Ναι, αυτό που μόλις διαβάσετε όντως συνέβη.

Στο ιδιαίτερο αυτό πλαίσιο, είδαμε ένα ολοκαίνουργιο trailer για το παιχνίδι, ενώ παράλληλα αποκαλύφθηκε και η ημερομηνία κυκλοφορίας του. Το Carrion, λοιπόν, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις 23 Ιουλίου για τα Xbox One, PC και Nintendo Switch. Ο λόγος που ο Phil Spencer ήταν μέρος της ανακοίνωσης, ήταν η αποκάλυψη πως το παιχνίδι θα είναι από την πρώτη μέρα διαθέσιμο στο Xbox Game Pass.

Ακολουθεί το εν λόγω trailer.

Για την ιστορία, το Carrion χαρακτηρίζεται ως ένα παιχνίδι ‘αντίστροφου τρόμου’. Σε αυτό οι παίκτες παίρνουν το έλεγχο μιας αλλόκοτης κινούμενης μάζας, η οποία έρποντας και κολλώντας σε διαδρόμους, αεραγωγούς και τοίχους ενός λαβυρινθώδους βιομηχανικού συγκροτήματος, θα προσπαθήσει να δραπετεύσει, εξαφανίζοντας ότι σταθεί εμπόδιο στο δρόμο της.

Τέλος, μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε και το απόσπασμα με τον Phil Spencer στο λεπτό 15:35.