Το UFC 4 είναι γεγονός και το πρώτο του trailer σας καλεί να ριχτείτε στο κλουβί!

Με τους Israel Adesanya και Jorge Masvidal στο εξώφυλλο
11 Ιουλίου 2020 18:45
Το UFC 4 είναι γεγονός και το πρώτο του trailer σας καλεί να ριχτείτε στο κλουβί!

Έπειτα από αρκετές φήμες και διαρροές, η Electronic Arts αποκάλυψε και επίσημα το EA SPORTS UFC 4. Αυτή τη φορά στο εξώφυλλο του αθλητικού τίτλου πρωταγωνιστούν οι Israel Adesanya και Jorge Masvidal, στους όποιους μάλιστα εστιάζει και το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.

Πέρα από το προαναφερθέν trailer, η EA μοιράστηκε και μερικές πιο αναλυτικές πληροφορίες για το νέο κεφάλαιο της σειράς. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, λοιπόν, ο μαχητής σας θα διαμορφώνεται από το στυλ μάχης, τα επιτεύγματα και την προσωπικότητά σας. Θα μπορείτε να ξεκινήσετε από την ερασιτεχνική κατηγορία και να εξελιχθείτε σε σούπερ σταρ του UFC, φυσικά στο πλαίσιο του νέου Career Mode. Μάλιστα, η εταιρία υπόσχεται πως όλες οι μάχες σας θα δίνουν πλέον πιο αυθεντική αίσθηση, με πιο ρευστούς clinch-to-strike συνδυασμούς, πιο γρήγορο gameplay με ταχύτερη απόκριση και ανανεωμένους μηχανισμούς στα takedowns και στις μάχες εδάφους.

Το EA SPORTS UFC 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Αυγούστου και όσοι προβούν σε προ παραγγελία θα λάβουν επιπλέον τους αθλητές Tyson Fury και Anthony Joshua.