ΕΠΙΣΗΜΟ: Το Far Cry 6 έρχεται τον Φεβρουάριο με άρωμα Breaking Βad

Προ των πυλών η επίσημη αποκάλυψη
10 Ιουλίου 2020 15:27
ΕΠΙΣΗΜΟ: Το Far Cry 6 έρχεται τον Φεβρουάριο με άρωμα Breaking Βad

(ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Έπειτα τη μεγάλη διαρροή, η Ubisoft ήρθε να επιβεβαιώσει και επίσημα το Far Cry 6. Συγκεκριμένα, οι λογαριασμοί του franchise στα social media ανάρτησαν ένα σύντομο βίντεο που μας προσκαλεί στο μεγάλο σόου της εταιρίας, το οποίο έχει δρομολογηθεί για τις 12 Ιουλίου.

(ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)

Πριν μερικά εικοσιτετράωρα σας είχαμε μεταφέρει πως ο Giancarlo Esposito, γνωστός για το θρυλικό του ρόλο στη λατρεμένη σειρά Βreaking Βad συμμετέχει σε ένα τεράστιο παιχνίδι. Οι φήμες και οι εικασίες αποδείχτηκαν τελικά αληθινές. Ναι, το Far Cry 6 είναι γεγονός και τον κεντρικό ρόλο του κακού αυτή τη φορά θα έχει ‘Gustavo Fring’ του Breaking Bad. Το νέο κεφάλαιο θα κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου του 2021 και παρακάτω μπορείτε να δείτε το εικαστικό που διέρρευσε.

Τώρα θα αναρωτιέστε πώς συνέβη αυτή η διαρροή. Η Ubisoft δεν έχει αποκαλύψει ακόμα επίσημα τον τίτλο, ωστόσο όπως θέλει η παράδοση κάθε χρονιά, το παιχνίδι διέρρευσε πριν την ώρα του. Συγκεκριμένα, το εικαστικό του και οι πρώτες πληροφορίες βρέθηκαν στη βάση δεδομένων του PlayStation Store. Σε αυτό το σημείο πρέπει να προσθέσουμε πως το παιχνίδι θα είναι δωρεάν για το PlayStation 5, αν το αγοράσετε στο PlayStation 4. Η Ubisoft φαίνεται πως έχει καθιερώσει κάτι αντίστοιχο του Smart Delivery για όλα τα παιχνίδια της και σε όλες τις πλατφόρμες. Παράλληλα, αυτό επιβεβαιώνει πως έχουμε να κάνουμε με cross-gen κυκλοφορία.

Παρακάτω θα βρείτε και μια αυτόματη μετάφραση της περιγραφής του τίτλου στα αγγλικά, καθώς το παιχνίδι διέρρευσε από την σελίδα του PSN στην Κίνα.


Welcome to Yara, a tropical paradise frozen in time. As the dictator of Yara, Anton Castillo is intent on restoring his nation back to its former glory by any means, with his son, Diego, following in his bloody footsteps. Their ruthless oppression has ignited a revolution.

FIGHT FOR FREEDOM

Play as Dani Rojas, a local Yaran and become a guerrilla fighter to liberate the nation

YARA TORN APART

Fight against Anton's troops in the largest Far Cry playground to date across jungles, beaches and Esperanza the capital city of Yara

GUERRILLA FIREPOWER

Employ makeshift weapons, vehicles, and Amigos, the new Fangs for Hire to burn the tyrannical regime to the ground