Ημερομηνία κυκλοφορίας για τον horror τίτλο The Dark Pictures Anthology: Little Hope

Ενώ αποκαλύφθηκαν και οι συλλεκτικές εκδόσεις
09 Ιουλίου 2020 11:36
Ημερομηνία κυκλοφορίας για τον horror τίτλο The Dark Pictures Anthology: Little Hope

Μετά την ανακοίνωση που εξήγγειλε η  Supermassive Games πριν ένα περίπου μήνα, κάνοντας γνωστό πως το The Dark Pictures Anthology: Little Hope καθυστερεί εξαιτίας της πανδημίας, τώρα το στούντιο έρχεται να ανακοινώσει με ένα νέο trailer την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του δεύτερου επεισοδίου της αυτοτελούς ανθολογίας τρόμου. Έτσι, λοιπόν, το νέο κεφάλαιο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου για PS4, Xbox One και PC. 

Αναλυτικότερα, το The Dark Pictures Anthology είναι μια σειρά αυτοτελών επεισοδίων τρόμου με διαφορετική ιστορία και πρωταγωνιστές κάθε φορά, η οποία προέρχεται από τους δημιουργούς του Until Dawn. Στο επεισόδιο Little Hope το στούντιο καλεί τους παίκτες να εγκαταλείψουν κάθε ελπίδα, καθώς κάτι πολύ κακό κινείται στη μυστήρια ομίχλη που καλύπτει την πόλη. Η ιστορία αφορά τέσσερα κολεγιόπαιδα μαζί με τον καθηγητή τους, όπου εγκλωβίζονται στην πόλη, όταν ξαφνικά παράξενα γεγονότα αρχίζουν να λαμβάνουν μέρος, καθώς μια μη-φυσιολογική και πυκνή ομίχλη αρχίζει να καλύπτει τα πάντα, αποκαλύπτοντας φρικιαστικά οράματα. Για να καταφέρουν να βρουν διαφυγή από την καταραμένη πόλη, θα πρέπει να κατανοήσουν τη σημασία αυτών των γεγονότων, να βρουν ποια είναι η ρίζα του κακού, αλλά και τι τους συνδέει όλους με αυτόν τον εφιάλτη!

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν και οι συλλεκτικές εκδόσεις του παιχνιδιού, για τις οποίες αναλυτικά μπορείτε να δείτε παρακάτω ή πατώντας εδώ. Αρχικά, το Limited-Edition Bundle θα βρίσκεται σε επιλεγμένα καταστήματα και θα περιλαμβάνει τα Little Hope και Man of Medan, ένα Cloth Map, δυο κονκάρδες και ένα Steelcase.

Η Collector’s Edition θα περιλαμβάνει το παιχνίδι Little Hope, ένα cloth Map, δύο κονκάρδες και μια ανατριχιαστική κούκλα. Η συγκεκριμένη έκδοση θα βρίσκεται αποκλειστικά στο κατάστημα της Bandai Namco.

Τέλος, όσοι προ-παραγγείλουν το παιχνίδι θα κερδίσουν ως bonus Early Access στο The Curator's Cut (νέες πρόσθετες σκηνές, διαφορετικοί playable χαρακτήρες, επιλογές και συνέπειες).

Δείτε το trailer της ανακοίνωσης στον player που ακολουθεί.