Το PES 2021 χάνει τις άδειες της Milan και της Inter

Και μάλλον θα καταφύγει στη χρήση ψεύτικων ονομάτων
08 Ιουλίου 2020 13:41
Το PES 2021 χάνει τις άδειες της Milan και της Inter

Όπως φαίνεται η εποχή που το Pro είχε πασίγνωστες ομάδες με ονόματα όπως Man Blue και North London, έρχεται να στοιχειώσει ξανά την Konami. Συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε πως το PES έχασε τις άδειες δύο πασίγνωστων ιταλικών ομάδων.

Ο λόγος γίνεται για τις AC Milan και Inter Milan, οι οποίες υπήρχαν κανονικά με τα επίσημα ονόματα και εμβλήματά τους στο eFootball PES 2020. Η αλλαγή αυτή βέβαια δε θα επηρεάσει καθόλου το PES 2020. Η εμφάνιση των ομάδων δε θα αλλάξει, ούτε θα χάσετε τους παίκτες που έχετε αποκτήσει στο myClub. Δυστυχώς, οι επιπτώσεις θα φανούν στο επόμενο Pro, το οποίο μάλλον θα καταφύγει στη χρήση ψεύτικων ονομάτων.

Η εταιρία δήλωσε επί του θέματος:

Η AC Milan ήταν μια ισχυρή υποστηρικτής της σειράς eFootball PES. Ευχόμαστε στο σύλλογο ό, τι καλύτερο στο μέλλον.

Προχωρώντας, θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε τις υπάρχουσες συνεργασίες μας και να καλλιεργούμε νέες, προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία με το eFootball.

Πιθανότατα η ΕΑ είναι αυτή που καρπώθηκε τα δικαιώματα των εν λόγω ομάδων για το FIFA 21. Για την ώρα, βέβαια, δεν υπάρχει καμία δήλωση από την πλευρά της, αλλά λογικά αυτό θα αλλάξει σύντομα.