Ήδη εργάζεται στο νέο του παιχνίδι ο Hideo Kojima - Εικασίες γύρω από το tweet του

Τι ετοιμάζει ο δημιουργός του Death Stranding;
30 Ιουνίου 2020 17:50
Ήδη εργάζεται στο νέο του παιχνίδι ο Hideo Kojima - Εικασίες γύρω από το tweet του

Ο γνωστός Ιάπωνας δημιουργός Hideo Kojima, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη σειρά Metal Gear Solid και του πρόσφατου Death Stranding, άρχισε να γίνεται και πάλι δραστήριος στο Twitter, εγείροντας ερωτήματα γύρω από το επόμενο project που ετοιμάζει.  

Το εν λόγω tweet παρουσιάζει κάποιες concept art εικόνες από τον art director της Kojima Productions Yoji Shinkawa, οι οποίες δείχνουν ένα μεγάλο οίκημα χωρίς εκ πρώτης όψεως να ξεχωρίζει κάτι ιδιαίτερο. Οι αετομάτηδες ωστόσο fans παρατήρησαν πως στο εν λόγω οίκημα αναγράφεται η λέξη «Bridges», που ως γνωστόν στο Death Stranding αφορούσε την εταιρία για την οποία εργαζόταν ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού Sam.

Οι fans δεδομένου ότι ο Kojima έχει ανεβάσει διάφορες φωτογραφίες να δουλεύει σε κάτι μελλοντικό με τον Shinkawa χτίζοντας χαρακτήρες και γράφοντας μια ιστορία, έσπευσαν να αναφέρουν ότι ίσως ετοιμάζεται το sequel του Death Stranding. Βέβαια, τη δεδομένη στιγμή κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι ετοιμάζει ο δημιουργός κι αν όντως πρόκειται για κάποιο sequel ή κάτι διαφορετικό. 

Πρόσφατα, είχε προβεί σε αποκαλύψεις γύρω από ένα project που ετοίμαζε και ακυρώθηκε, ενώ έχει εκφράσει τον διακαή πόθο του να αναπτύξει ένα επαναστατικό horror παιχνίδι