Παίκτης πέρασε δύο χρόνια στο Minecraft φτιάχνοντας το Chernobyl (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!
21 Ιουνίου 2020 14:39
Παίκτης πέρασε δύο χρόνια στο Minecraft φτιάχνοντας το Chernobyl (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μετά τη γιγαντιαία πόλη του Minecraft που χρειάστηκε 400 άτομα και 9 χρόνια ανάπτυξης, ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας μια νέα εντυπωσιακή κατασκευή. Συγκεκριμένα, ένας παίκτης του δημοφιλούς παιχνιδιού έφτιαξε το… Chernobyl. Ναι, καλά διαβάσατε. Ο Janisko, όπως ονομάζεται, πέρασε δύο ολόκληρα χρόνια φτιάχνοντας το Chernobyl μέσα στο παιχνίδι της Mojang.

Ο χάρτης ονομάζεται “Chernobyl Universe” και είναι φτιαγμένος για να παίζετε σε survival mode, αλλά και για να αναπαριστά τη «νεκρή» ζώνη της 26ης Απριλίου. Ωστόσο, όπως γνωστοποίησε ο Janisko θα φτιάξει και άλλους χάρτες που θα είναι βασισμένοι στη σειρά STALKER και συγκεκριμένα στην Dead City.

Μέσα από το Planet Minecraft αναφέρει:

Πρόκειται να χτίσω εκτός από το Chernobyl και άλλες νοτιότερες περιοχές της ζώνης, καθώς και ένα τμήμα της Λευκορωσίας και την πόλη Poliske.

Για να φτιάξω αυτόν τον τεράστιο χάρτη χρειάστηκα πολλά δεδομένα, τα οποία έψαξα κυρίως στο διαδίκτυο μέσα από το Google Maps και άλλα χρήσιμα sites. Φυσικά, δεν μπόρεσα να βρω όλες τις πληροφορίες στο internet, αλλά δυστυχώς δεν έχω άλλους τρόπους απόκτησης δεδομένων.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αυτοσχεδιάσω λίγο και να βάλω το δικό μου χαρακτήρα σε μερικά κτίρια ή στη διαρρύθμιση ορισμένων περιοχών.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και μερικές εικόνες:

Minecraft Chernobyl | Unboxholics.com

Το συγκεκριμένο χάρτη μπορείτε να τον βρείτε πατώντας εδώ.