Το Ratchet & Clank: Rift Apart θα έχει μια καινούργια playable χαρακτήρα

Που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της κοινότητας
18 Ιουνίου 2020 14:45
Το Ratchet & Clank: Rift Apart θα έχει μια καινούργια playable χαρακτήρα

Στο πλαίσιο του πρόσφατου PlayStation 5 event η Insomniac Games αποκάλυψε όχι ένα, αλλά δύο ολοκαίνουργια παιχνίδια. Το ένα από αυτά ήταν το Ratchet & Clank: Rift Apart, ένα νέο κεφάλαιο για την αποκλειστική σειρά του PlayStation.

Στο τέλους του trailer που συνόδευσε την αποκάλυψη του τίτλου βλέπουμε να μιλάει στον Clank μια μυστηριώδης θηλυκή Lombax. Όπως γνωρίζουμε από το lore των προηγούμενων παιχνιδιών δε συναντάμε ιδιαίτερα συχνά άλλους χαρακτήρες από την φυλή των Lombax. Η εν λόγω χαρακτήρας κίνησε, λοιπόν, την περιέργεια των φανατικών της σειράς, με την ταυτότητά της να παραμένει ακόμη άγνωστη.

Τώρα, η Insomniac έρχεται να κάνει μια μικρή αποκάλυψη μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως πέρα από τον Ratchet θα μπορούμε να παίξουμε και με αυτή τη μυστηριώδης χαρακτήρα που προέρχεται από μια άλλη διάσταση. Το σχετικό tweet ακολουθεί παρακάτω.

Το Ratchet & Clank: Rift Apart αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5. Για την ώρα η ημερομηνία κυκλοφορίας του παραμένει άγνωστη.