Ένα χαοτικό mode 200 ατόμων μάλλον έρχεται σύντομα στο Call of Duty: Warzone

Θα κάνει η 4η σεζόν την μεγάλη έκπληξη;
16 Ιουνίου 2020 17:09
Ένα χαοτικό mode 200 ατόμων μάλλον έρχεται σύντομα στο Call of Duty: Warzone

Από τη στιγμή της κυκλοφορίας του Call of Duty: Warzone στην αγορά, η Infinity Ward έχει κάνει διάφορα πειράματα με το παιχνίδι. Ένα από αυτά αφορά τον συνολικό αριθμό παικτών που μπορεί να συμμετέχει στα διάφορα modes. Η ομάδα έκανε ξεκάθαρο πως έχει πραγματοποιήσει διάφορα tests, όπου στο Call of Duty: Warzone έπαιζαν συνολικά 200 άτομα, όπως επίσης και squads μεγαλύτερα των τεσσάρων ατόμων. Παρ' όλ' αυτά, στην τελική έκδοση του τίτλου επέλεξε τα 150 άτομα για άγνωστους λόγους.

Ο επικεφαλής του στούντιο, Patrcik Kelly, δήλωσε ωστόσο στο παρελθόν πως κάποια στιγμή ένα mode '200 ατόμων' θα γίνει πραγματικότητα. Τώρα εικάζεται πως η 4η σεζόν του παιχνιδιού θα φέρει επιτέλους αυτό το χαρακτηριστικό. Αναλυτικότερα, ο χρήστης DissolvexD δημοσίευσε στο Twitter του μία φωτογραφία από το εισαγωγικό μήνυμα που έλαβαν οι νέοι παίκτες του Call of Duty: Warzone κατά τη διάρκεια του δωρεάν Σαββατοκύριακου που πραγματοποιήθηκε πριν λίγο χρονικό διάστημα. Η εν λόγω εικόνα δείχνει επιλογές για Battle Royale 200 ατόμων, όπως επίσης και για το επερχόμενο Battle Royale Juggernaut.

Το αξιοσημείωτο είναι πως ήδη έχει επιβεβαιωθεί το Juggernaut Royale, πράγμα που επιβεβαιώνει τη γνησιότητα της εικόνας. Επομένως, μάλλον δεν αργεί η στιγμή που και τα υπόλοιπα εικονιζόμενα modes θα καταφθάσουν στον τίτλο.