Προς πώληση η Warner Bros. Interactive Entertainment των Mortal Kombat και Batman παιχνιδιών

Ενδιαφέρεται η EA, η Take-Two και η Activision
13 Ιουνίου 2020 19:40
Προς πώληση η Warner Bros. Interactive Entertainment των Mortal Kombat και Batman παιχνιδιών

Όπως μεταφέρει το CNBC, η τεράστια αμερικάνικη εταιρία τηλεπικοινωνίων AT&T σκοπεύει να πουλήσει το gaming τμήμα της. Ο λόγος γίνεται για την Warner Bros. Interactive Entertainment.

Στο δυναμικό της Warner Bros. ανήκουν μεταξύ ομάδες όπως οι Avalanche Software, Monolith Productions, NetherRealm Studios, Rocksteady Studios και TT Games. Η εταιρία μας έχει χαρίσει τα παιχνίδια της σειράς Batman: Arkham, τα πρόσφατα Mortal Kombat, τα LEGO παιχνίδια, τη σειρά F.E.A.R. και Middle-earth και πολλά ακόμη παιχνίδια.

Όπως μεταφέρει το μέσο, σύμφωνα με άτομα κοντά στην εταιρία, μια τέτοια πώληση μπορεί να στοιχήσει στους ενδιαφερόμενους αγοραστές μέχρι και 4 δισεκατομμύρια δολάρια. Μέχρι στιγμής έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον οι Take-Two Interactive Software, Electronic Arts και Activision Blizzard, αλλά δεν έχει επέρθει καμία συμφωνία.

Για την ώρα κανένας αντιπρόσωπος εκ των εμπλεκόμενων εταιριών δεν προέβη σε δηλώσεις. Σίγουρα πρόκειται για μια αξιοσημείωτη ανακατάταξη, αφού η Warner ήταν ένας από τους μεγαλύτερους publishers της βιομηχανίας.