Δε θα υπάρξει Destiny 3 – Αποκαλύφθηκαν τρία νέα expansions για το Destiny 2 (ΒΙΝΤΕΟ)

Cross-gen play και 60fps για τα PS5 και Xbox Series X
10 Ιουνίου 2020 13:30
Δε θα υπάρξει Destiny 3 – Αποκαλύφθηκαν τρία νέα expansions για το Destiny 2 (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο πλαίσιο του προγραμματισμένου livestream που αφορά το μέλλον του Destiny, οι general manager και game director του παιχνιδιού, Mark Noseworthy και Luke Smith, έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας πλήθος νέων πληροφοριών που έχουν να κάνουν με την νέα εποχή του δημοφιλούς shooter. Αρχικά, μια από τις σημαντικότερες ανακοινώσεις ήταν τo Destiny 2: Beyond Light expansion, το οποίο ανακοινώθηκε πως θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου. Το εν λόγω πακέτο επέκτασης θα φέρει μια ολοκαίνουργια ζώνη στην Europa, στην οποία οι παίκτες θα εντοπίσουν ένα ενεργό σκάφος-πυραμίδα. Όπως φαίνεται στο παρακάτω trailer οι The Drifter, The Stranger και Eris Morn εντοπίζονται στην επιφάνια του φεγγαριού να ατενίζουν το σκάφος στον ορίζοντα.

Η Europa όπως ανέφεραν είναι η πρώτη τοποθεσία που οραματίστηκε η Bungie και είναι η γενέτειρα του Exo (του robot race στο Destiny), καθώς και ο οίκος της Aramis. Η ίδια όπως εξηγεί είναι ο ανταγωνιστής του expansion Beyond Light και αναζητά εκδίκηση αυτών που κατέστρεψαν το σπίτι της. Πρέπει να σημειωθεί πως το Beyond Light είναι αρχή της νέας εποχής ‘Darkness’, την οποία θα γνωρίσουμε μέσα από δύο ακόμη expansions που θα ακολουθήσουν. Ο λόγος γίνεται για τα The Witch Queen και Lightfall, τα οποία θα καταφθάσουν το 2021 και το 2022 αντίστοιχα. Παρακάτω θα βρείτε το gameplay trailer του Beyond Light και τα εικαστικά που δόθηκαν στη δημοσιότητα για τα άλλα δύο πακέτα επέκτασης, καθώς και για τις δύο συλλεκτικές εκδόσεις που θα συνοδεύσουν το Beyond Light.

Τώρα πιθανώς να αναρωτιέστε τι συμβαίνει με το Destiny 3, αν το δεύτερο παιχνίδι θα λαμβάνει expansions μέχρι το 2022. Η απάντηση της Bungie ήταν ξεκάθαρη. Δε θα υπάρξει Destiny 3. Αντιθέτως, το σύμπαν θα επεκτείνεται πλέον μέσα από το Destiny 2 που θα εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνο ως Game As A Service. Η ομάδα σκοπεύει να φέρει περιεχόμενο του πρώτου παιχνιδιού στο Destiny 2 και ανα τακτά χρονικά διαστήματα το περιεχόμενο που δεν προσελκύει πολλούς παίκτες θα μπαίνει στο ‘Destiny Content Vault (DCV)’.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την προσέγγιση της Bungie πατώντας εδώ.

Οι ανακοινώσεις δεν σταματούν εδώ. Το Destiny 2 θα έρθει όπως γνωρίζαμε ήδη και στις κονσόλες επόμενης γενιάς. Τώρα η Bungie αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για το πως ακριβώς θα συμβεί αυτό.

Στο Xbox οικοσύστημα το παιχνίδι θα κάνει χρήση της Smart Delivery τεχνολογίας. Αυτό σημαίνει πως θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το retail ή το digital αντίτυπο που έχετε ήδη στην κατοχή σας και να παίξετε αυτόματα την Xbox Series X έκδοση με τις αναβαθμίσεις της, χωρίς να πληρώσετε ξανά. Το ίδιο αντίτυπο επομένως θα δουλεύει σε όλες τις Xbox κονσόλες και ανάλογα την κονσόλα που παίζετε θα απολαμβάνετε και τον αντίστοιχο τεχνικό τομέα. Αξίζει να σημειωθεί πως θα υπάρχει και cross-play μεταξύ των κονσολών του οικοσυστήματος, οπότε οι κάτοχοι Xbox One θα μπορούν να παίξουν με τους παίκτες στο Xbox Series X και το αντίστροφο.

Περνώντας στο οικοσύστημα του PlayStation, τα πράγματα είναι σχεδόν τα ίδια. Όσοι έχουν το παιχνίδι ήδη στην κατοχή τους στο PlayStation 4 θα μπορούν να αναβαθμιστούν στην PlayStation 5 έκδοση δωρεάν. Φυσικά θα υπάρχει και cross-play μεταξύ των κονσολών του οικοσυστήματος, οπότε οι κάτοχοι PS4 θα μπορούν να παίξουν με τους παίκτες στο PS5 και το αντίστροφο. Όλο το περιεχόμενό σας από το Destiny 2 θα έρθει στη νέα γενιά εντελώς δωρεάν και στις δύο οικογένειες κονσολών. Ομοίως, το παιχνίδι θα τρέχει και στις δύο next-gen κονσόλες σε 4K ανάλυση και με 60 FPS.

Κλείνοντας, παρακάτω θα βρείτε και το trailer των Season of Arrivals που έχουν πλέον ξεκινήσει.