Διέρρευσε το Call of Duty του 2020; (ΕΙΚΟΝΑ)

Άλλος ένας παλιός γνώριμος επιστρέφει
09 Ιουνίου 2020 20:27
Διέρρευσε το Call of Duty του 2020; (ΕΙΚΟΝΑ)

Όπως όλα δείχνουν, μετά το φετινό reboot/remake του Call of Duty:Modern Warfare, σειρά έχει το Black Ops. Αναλυτικότερα, ο παρατηρητικός χρήστης του Twitter με όνομα ‘James Kiwami’ ανακάλυψε αρχεία του επόμενου κεφαλαίου του πασίγνωστου franchise στους servers του PlayStation Network.

Το νέο παιχνίδι της σειράς για το 2020 θα ονομάζεται, λοιπόν, Call of Duty Black Ops. Όχι, δεν έχουμε να κάνουμε με επανακυκλοφορία του λατρεμένου τίτλου του 2010, αλλά με ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι που έρχεται ακριβώς δέκα χρόνια μετά. Ακριβώς το ίδιο είχε συμβεί και πέρυσι με το Call of Duty: Modern Warfare, οπότε δεν είναι καθόλου παράξενο που αυτή τη φορά θα έχουμε ένα reboot της Black Ops υπό-σειράς.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο εικαστικό που συνόδευε τα αρχεία του παιχνιδιού.

Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα, η διαρροή έγινε μέσω του PSN. Αυτό σημαίνει πως μάλλον η Activision ετοιμάζεται να ξεκινήσει τα pre-orders και είναι λογικό να υποθέσει κανείς πως το παιχνίδι θα αποκαλυφθεί στο event του PS5 που θα πραγματοποιηθεί σε μερικά εικοσιτετράωρα από τώρα. Εξάλλου, τα τελευταία χρόνια η Sony έχει τα marketing δικαιώματα της σειράς.

Οι fans του Call of Duty έχουν ακόμη ένα λόγο να συντονιστούν στην παρουσίαση του PlayStation 5 που έχει προγραμματιστεί για τις 11 Ιουνίου. Φυσικά μπορείτε να μείνετε στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το ολοκαίνουργιο Call of Duty και πλήρης κάλυψη του event της Sony.