Δεν αναβλήθηκε το event του Xbox Series X – Η Microsoft καταρρίπτει της φήμες

Επίσημη διευκρίνηση από υψηλόβαθμο στέλεχος
09 Ιουνίου 2020 14:06
Δεν αναβλήθηκε το event του Xbox Series X – Η Microsoft καταρρίπτει της φήμες

Έπειτα από τις πρόσφατες αναβολές διαφορών events, το γύρο του διαδικτύου έκανε μια φήμη που ήθελε την Microsoft να έχει αλλάξει τα σχέδιά της και να μεταφέρει στον Αύγουστο τις ανακοινώσεις που είχε προγραμματίσει αρχικά για τον Ιούνιο. Αυτό προκάλεσε σύγχυση σε διάφορους gaming κύκλους, με πολλά δημοσιογραφικά μέσα να μεταφέρουν πως το event του Ιουλίου θα αναβληθεί.

Απευθείας, υψηλόβαθμο στέλεχος της Microsoft έσπευσε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Συγκεκριμένα, ο general manager του Xbox Games Marketing, Aaron Greenberg, δήλωσε:

Δεν έχουμε πάει τίποτα πίσω. Τα πλάνα μας εξακολουθούν να έχουν το digital show μας στον Ιούλιο και οι ομάδες μας δουλεύουν σκληρά πάνω σε αυτό.

Παρακάτω θα βρείτε και το σχετικό tweet.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα πλαίσια του Xbox 20/20, η Microsoft είχε δηλώσει πως θα πραγματοποιεί ανακοινώσεις κάθε μήνα. Για την ώρα δε γνωρίζουμε ποια είναι τα πλάνα της για τον Ιούνιο, αλλά αυτό που είναι πλέον ξανά επιβεβαιωμένο είναι πως θα δούμε ένα μεγάλο σόου τον Ιούλιο, στο οποίο θα παρουσιαστούν τα διάφορα παιχνίδια των Xbox Game Studios.