Ακυρώθηκε project του Hideo Kojima - Κερδοφόρο το Death Stranding

Τι ετοιμάζει η Kojima Productions;
31 Μαΐου 2020 12:30
Ακυρώθηκε project του Hideo Kojima - Κερδοφόρο το Death Stranding

Όπως έγινε γνωστό, ο διάσημος δημιουργός παιχνιδιών Hideo Kojima είχε στα σκαριά ένα μεγάλο project με την Kojima Productions, αλλά τα πλάνα τους φαίνεται πως άλλαξαν και το ακύρωσαν. Ο Kojima μέσα από μια συνέντευξή του στο Livedoor, εξέφρασε την απογοήτευσή του για την ακύρωση του μεγάλου αυτού τίτλου, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι ήδη δουλεύει σε ένα νέο παιχνίδι χωρίς να αποκαλύπτει άλλες πληροφορίες.

Είναι ακόμη στα αρχικά στάδια του προγραμματισμού, οπότε δεν μπορώ να πω πολλά, πάντως εργάζομαι σε κάτι καινούργιο. Πρόσφατα, ακυρώθηκε ένα μεγάλο project που είχαμε στα σκαριά και είμαι αρκετά νευριασμένος, αλλά αυτή είναι η βιομηχανία.

Ο Kojima αποκάλυψε, επίσης, ότι το Death Stranding, ο πρώτος τίτλος της Kojima Productions, έχει «βγάλει» το κόστος ανάπτυξης και έχει εξασφαλίσει αρκετά ώστε το στούντιο να συνεχίσει άνετα το επόμενο μεγάλο παιχνίδι του.

Για την ιστορία, η ακύρωση παιχνιδιών είναι ένα αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο στην gaming βιομηχανία και κάποιοι θα έλεγαν και μέρος της δημιουργικής διαδικασίας. Για την ώρα δε γνωρίζουμε τι ετοιμάζει ο Kojima και ποια είναι τα πλάνα για το επόμενό του παιχνίδι μετά απ' αυτή την ακύρωση.

Σίγουρα πάντως θα περάσει κάποιος καιρός μέχρι να μάθουμε τα σχέδια του Ιάπωνα δημιουργού, αλλά ανεξαρτήτως μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.