Το Epic Games Store επιστρέφει δίνοντας δωρεάν την απόλυτη looter shooter συλλογή

Τo Borderlands: The Handsome Collection είναι το νέο δωράκι της υπηρεσίας
28 Μαΐου 2020 19:31
Το Epic Games Store επιστρέφει δίνοντας δωρεάν την απόλυτη looter shooter συλλογή

Την περασμένη εβδομάδα το Epic Games Store συνέχισε το σερί του μοιράζοντας εξαιρετικούς δωρεάν τίτλους στην πλατφόρμα του. Τώρα, μετά τα GTA V και Civilization VI, η εταιρία χαρίζει στους χρήστες της υπηρεσίας την απόλυτη looter shooter συλλογή της Gearbox Software και της 2K Games, το Borderlands: The Handsome Collection.

Πρόκειται για το remastered πακέτο που περιέχει το Borderlands 2 και το Borderlands: The Pre Sequel, μαζί με όλο το έξτρα υλικό και DLCs, το οποίο προσθέτει εκατοντάδες ώρες παιχνιδιού. 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε τoν παρακάτω σύνδεσμο, μέχρι τις 4 Ιουνίου όπου και ισχύει η προσφορά. Στη συνέχεια πρέπει να πατήσετε το χρωματιστό ‘GET’ κουμπάκι που υπάρχει στη σελίδα και να συνδεθείτε με τον Epic Games λογαριασμό σας. Αν δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν εντελώς δωρεάν ή να συνδεθείτε με τα social media σας.


Αποκτήστε δωρεάν το Borderlands: The Handsome Collection για τον υπολογιστή σας πατώντας εδώ.


Αν προλάβετε, το παιχνίδι θα παραμείνει για πάντα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη και θα μπορείτε, εννοείται, να παίξετε και μετά το τέλος της προσφοράς.