Το Silent Hill και ο Pyramid Head επιστρέφουν επίσημα μέσα από το Dead by Daylight

Δείτε το πρώτο trailer από τη νέα ενημέρωση του παιχνιδιού
27 Μαΐου 2020 12:36
Το Silent Hill και ο Pyramid Head επιστρέφουν επίσημα μέσα από το Dead by Daylight

Τον τελευταίο καιρό οι συζητήσεις γύρω από την επιστροφή της σειράς Silent Hill έχουν πραγματικά φουντώσει, αφού η επικρατέστερη φήμη θέλει τη Sony να έχει αναλάβει ένα παιχνίδι reboot, σε συνεργασία με τα βασικά μέλη της Team Silent.

Τώρα, λάδι στη φωτιά έρχεται να βάλει η ίδια η Konami, η οποία έδωσε στην Behaviour Interactive τη δυνατότητα να εργαστεί πάνω στο θρυλικό horror franchise. Επίσημα, λοιπόν, το Silent Hill και ο Pyramid Head επιστρέφουν μέσα από το νέο πακέτο περιεχομένου του ασύμετρου multiplayer παιχνιδιού Dead By Daylight.

Το νέο κεφάλαιο έρχεται στο πλαίσιο τον εορτασμών για την 4η επέτειο του παιχνιδιού και θα περιλαμβάνει τον θρυλικό Pyramid Head ως τον επόμενο Killer. Οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν με τον Pyramid Head, το όνομα του οποίου θα είναι “The Executioner” εντός του παιχνιδιού, και να εκμεταλλευτούν το γιγαντιαίο σκουριασμένο όπλο του και άλλα μοναδικά abilities για να σκοτώσουν και να σπείρουν τον τρόμο.

Από την άλλη πλευρά συναντάμε την Cheryl Mason, με την οποία επίσης θα μπορούν να παίξουν οι παίκτες. Πρόκειται για την πρωταγωνίστρια του Silent Hill 3. Ομοίως, η Cheryl θα έχει δικές της μοναδικές ικανότητες με έμφαση στο stealth για να μπορέσει να επιβιώσει. Τέλος, το Dead By Daylight θα εμπλουτιστεί και με τον Midwich Elementary School χάρτη που είναι εμπνευσμένος από το αρχικό παιχνίδι, αλλά και με Legendary Outfits για τους Survivors και τους Killers.

Πριν σας αφήσουμε να απολαύσετε το trailer ανακοίνωσης, να επισημάνουμε πως ο θρυλικός συνθέτης Akira Yamaoka συνεργάστηκε με την ομάδα του Dead By Daylight για να δημιουργήσει ένα ολοκαίνουργιο ξεχαριστό θέμα για το παιχνίδι, εμπνευσμένο φυσικά από τη σειρά Silent Hill.

Το Dead By Daylight είναι διαθέσιμο για τα PS4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, iOS και Android.